Metro-portal.hr

objavljeno 22.10.2016. 13:30:00
PUTOVANJA

Advent u Salzburgu i Austrijskim jezerima

Agencija Best travel i ove je godine pripremila bogat izletnički program tijekom Adventa, a mi ćemo ovom prilikom izdvojiti dvodnevni izlet u Salzburg i Austrijska jezera

Advent u Salzburgu
Advent u Salzburgu (Best Travel)

Advent više nije tako daleko da ne bilo dobro isplanirati neko kratko putovanje i uživati u europskim gradovima u blizini.

Agencija Best travel i ove je godine pripremila bogat izletnički program tijekom Adventa, a mi ćemo ovom prilikom izdvojiti dvodnevni izlet u Salzburg i Austrijska jezera

Datum putovanja:  10.-11.12. i 17.-18.12. 2016.  Siguran polazak, uključena večera u hotelu.

Program putovanja:
1. dan
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u SALZBURG  razgled grada: KATEDRALA - STARA REZIDENCIJA - NOVA REZIDENCIJA S 35 ZVONA - FRANJEVAČKA CRKVA - SVEUČILIŠNA CRKVA  - MOZARTOVA RODNA KUĆA - MUZEJ - FESTIVALSKA PALAČA - DVORAC MIRABEL. Predlažemo vožnju uspinjačom na stari gornji grad Salzburg, odakle se pruža predivan pogledu na grad i okolicu. Slobodno vrijeme za posjet adventskom sajmu i uživanje u predbožićno ukrašenim ulicama i trgovima.  Smještaj u hotel na području Salzkammerguta. Večera u hotelu 3* i noćenje.

2. dan
Doručak. Nakon doručka odlazak u smjeru gradića ST. GILGEN, smještenog na obali jezera Wolfgangsee, u kojem je često boravio i sam Mozart. Slijedi vožnja do gradića ST. WOLFGANG, koji je tijekom cijele godine iznimno posjećen. Šetnja do tržnice i trga Kirchen te razgled bogato ukrašene crkve s Pacherovim oltarom, najljepše crkve na području austrijskih jezera. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak vožnje kroz prekrasan kraj Salzkamerguta do aristokratskog BAD ISCHL-a, nekadašnjem čuvenom aristokratskom ljetovalištu i lječilištu, ljetnoj rezidenciji i mjestu susreta Sissi i Franje Josipa I. Šetnja povijesnom jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih slastičarnica Zauner. Slobodno vrijeme za kavu i kolač. Nakon kratkog odmora nastavak puta preko Bad Goisern-a u jedno od najljepših i najstarijih mjesta Austrije, HALSTATT, na obali istoimenog jezera. Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 725,00 kn

Doplata za 1/1 sobu: 120 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotel/pansion 3* u dvokrevetnim sobama, tuš/WC na osnovi 1 polupansiona (doručak i večera), sve razglede prema programu, pratitelj putovanja, jamčevinu, troškove organizacije.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

KONTAKT: 

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 9-17h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

t: 01/58-01-486

f: 01/58-01-484

e: besttravel@besttravel.hr

Ciijelu ponudu adventskih putovanja pogledajte OVDJE

22.10.2016. 13:30:00
http://metro-portal.hr/advent-u-salzburgu-i-austrijskim-jezerima/100920/