Metro-portal.hr

objavljeno 05.12.2012. 15:05:00
SJAJAN IZLET

Advent u Klagenfurtu

Klagenfurt ima jednu od najljepših starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom „Europa Nostra"

Predivan golemi adventski vijenac u Klagenfurtu
Predivan golemi adventski vijenac u Klagenfurtu (Arhiva)

Klagenfurt ima jednu od najljepših  starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom „Europa Nostra". U prekrasnim renesansnim dvorištima koja zasigurno pričaju jednu svoju priču, danas možete pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipične restorane.

Slobodno vrijeme možete provesti u šetnji gradom, uživanju u kavi, kuhanom vinu ili obilasku Božićnog sajma na središnjem gradskom trgu ili jednostavno u shoppingu.

Polazak autobusom u 06.30 h s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peron od 502- 505) u pravcu Slovenije te dalje prema Austriji uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolaskom u Klagenfurt slijedi šetnja uz razgled grada

Svi oni koji žele doživjeti čar božićnog ozračja na Woertherskom jezera mogu otići na vožnju brodom do Veldena. Vidjeti će te sva okolna mjesta te veliki adventski vijenac nasred jezera. Polazak prema Zagrebu predviđen je za 19:30 sati, a predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena aranžmana 150 kn

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom, pratitelja na putu, razgled grada uz pratitelja, organizaciju puta, jamčevinu.

Cijena ne uključuje: 
troškovi osobne potrošnje, ulaznice

Sve informacije možete dobiti u agenciji Best Travel ili na telefon 01/4817-675.


05.12.2012. 15:05:00
http://metro-portal.hr/advent-u-klagenfurtu/75260/