Metro-portal.hr

objavljeno 05.06.2008. 22:06:04

Adnan napadnut zbog Britney

Bivši dečko posrnule pjevačice tvrdi kako stalno prima prijeteće pozive

Pjevačica se navodno više uopće ne čuje sa svojom bivšom ljubavi, čime je posebno zadovoljan njezin otac Jamie Spears
Pjevačica se navodno više uopće ne čuje sa svojom bivšom ljubavi, čime je posebno zadovoljan njezin otac Jamie Spears

Kako bi se vratio u medije, koji su za njega izgubili interes nakon što je pjevačica Britney Spears prekinula s njim, Adnan Ghalib ovog ih je tjedna počastio novom informacijom - tvrdi da je proboden.

Otkaz u agenciji

Do incidenta je, kaže, došlo nakon što se doznalo kako je Ghalib pred prodajom privatnih video zapisa na kojima Britney za njega pleše striptiz i radi još neke ‘ne baš čedne stvari’. Pjevačica je navodno prije nekoliko mjeseci zaprijetila Ghalibu da će mu, ukoliko objavi sporne video zapise, ‘uništiti život’, a on se oglušio na njene prijetnje i nastavio po svom. Ipak, Ghalib ne misli da je Britney imala prste u incidentu.

- Ne smijem puno govoriti o napadu. Iz svega ovoga izišao sam puno pametniji. Prijeteći pozivi mi pristižu bez prestanka, i to iz cijeloga svijeta. Prijete mi smrću i vrijeđaju me, pa sam odlučio napraviti pauzu i malo se pritajiti - rekao je Ghalib medijima. Od čega to točno pravi pauzu, nikome zapravo nije poznato, jer je Ghalib zbog veze s Britney te činjenice da iz nje nije prikupio nikakve ‘ekskluzivne informacije’ dobio otkaz u paparazzi agenciji u kojoj je dotad radio.

Britney i Adnan više se uopće ne čuju, čime je posebno zadovoljan njezin otac Jamie Spears, piše Index.hr. Budući da pjevačica ima psihičkih poteškoća, povjerena mu je na brigu, a on je svoj posao, kažu članovi obitelji, odradio besprijekorno.

Neke ne baš čedne stvariDo incidenta je navodno došlo nakon što se doznalo kako je Ghalib pred prodajom privatnih videozapisa na kojima Britney za njega pleše striptiz i radi još neke ‘ne baš čedne stvari’. Pjevačica je navodno prije nekoliko mjeseci zaprijetila Ghalibu da će mu, ako objavi sporne videozapise, ‘uništiti život’.

- Britney redovito odlazi u teretanu, snima novi album, planira svjetsku turneju i gotovo svakodnevno viđa sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa.

Novi album

Njezin bivši suprug Kevin Federline ovih je dana u Las Vegasu drugi put zaredom dobio titulu ‘oca godine’, ali Britney, prema novim ispitivanjima, ima medijsku prednost pred bivšim suprugom - američka javnost očito pada na njezin novi imidž ‘preobraćenice’, koji bi novim albumom trebala pokušati unovčiti krajem ove ili početkom sljedeće godine. (METRO) 

05.06.2008. 22:06:04
http://metro-portal.hr/adnan-napadnut-zbog-britney/8230/