Metro-portal.hr

objavljeno 30.04.2010. 17:16:00
PROMJENA NA KORMILU

Aco Petrović novi trener Cedevite, Subotić "povrijedio statut kluba"

Petrović je u dva mandata bio izbornik hrvatske reprezentacije (1995. i 1999-2001.), vodio je Cibonu, Zadar, te nekoliko španjolskih i talijanskih klubova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač/CROPIX)
Slobodan Subotić više nije trener Cedevite, a naslijedio ga je Aleksandar Petrović, objavljeno je danas na internetskoj stranici hrvatskog košarkaškog prvoligaša.

"Slobodan Subotić od danas više nije trener Cedevite. Danas smo se razišli sa trenerom koji je klub uspješno vodio u ovoj sezoni. Razlog nije nezadovoljstvo vođenjem momčadi ili rezultatima koji su u posljednje vrijeme sjajni, već je došlo do povrede statuta i klupske hijerarhije nakon čega je Uprava jednoglasno odlučila da će doći do promjene na mjestu prvog trenera", izvjestio je sportski direktor Matej Mamić.

"Promptno smo reagirali i brzo se dogovorili sa Aleksandrom Petrovićem koji će u važnoj utakmici protiv Zadra voditi momčad. Petrović će već večeras biti na treningu u Sutinskim vrelima", dodao je Mamić. Cedevita u prvenstvu Hrvatske već u nedjelju dočekuje Zadar, u srijedu gostuje kod Cibone.

Petrović je u dva mandata bio izbornik hrvatske reprezentacije (1995. i 1999-2001.), vodio je Cibonu, Zadar, te nekoliko španjolskih i talijanskih klubova. (hina/metro-portal)

30.04.2010. 17:16:00
http://metro-portal.hr/aco-petrovic-novi-trener-cedevite-subotic-povrijedio-statut-kluba/39040/