Metro-portal.hr

objavljeno 20.02.2010. 10:42:33
NEMA ŠALE

Abramovič kažnjava Colea s 200.000 funti zbog seks skandala

Prema britanskom tabloidu The Sunu, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič namjerava kazniti nogometaša vlastitog kluba Ashleyja Colea zbog nedavno otkrivenog seks skandala

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Nedavno je Sun otkrio da je lijevi bek engleske reprezentaciju svoju suprugu Cheryl Cole varao s 30-godišnjom tajnicom Vicki Gough, koja je u dva navrata 2008. godine dolazila potajice u hotel u kojem su Chelseajevi nogometaši bili smješteni uoči gostujućih utakmica (protiv Hulla i West Bromwicha), nakon što ju je Cole namamio seksualnim SMS-porukama i fotografijama intimnih dijelova tijela.

Coleov seksualni skandal u javnost je procurio nedavno nakon incidenta Johna Terryja i njegove vanbračne afere s Vanessom Perroncel, bivšom djevojkom suigrača mu iz reprezentacije i bivšeg klupskog suigrača Waynea Bridgea, što je Abramoviča dodatno razbjesnilo.

Ruskom je tajkunu dosta provlačenja njegovog kluba kroz medije u negativnom kontekstu, te je stoga odlučio Coleu "odrezati" dvotjednu plaću, što će ukupno iznositi oko 200.000 funti.

Abramovič ima i legalno uporište u kažnjavanju Colea, budući se izravno oglušio o klupski pravilnik da nogometaši ne smiju dovoditi posjetitelje u svoje hotelske sobe uoči utakmica. Cole, koji je trenutno "van stroja" zbog frakture gležnja, upozoren je također da će daljnja kršenja klupske discipline uvjetovati teže sankcije.

"Ideja vlasnika bila je da se ovej tjedan održi sastanak sa svim igračima na okupu i da im se objasni kakvo se ponašanje očekuje u klubu. Sada je svima jasno kako se moraju ponašati i što trebaju raditi da bi zaštitili klupski ugled", rekao je menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti. (totalsport)
20.02.2010. 10:42:33
http://metro-portal.hr/abramovic-kaznjava-colea-s-200-000-funti-zbog-seks-skandala/33601/