Metro-portal.hr

objavljeno 27.04.2018. 15:02:00
COOL

9 stvari koje pametni i sretni ljudi nemaju u spavaćoj sobi

Ako se probudite s upaljenim grlom, svrbežom očiju ili natečenim nosom, šanse su da ste alergični na nešto u vašoj spavaćoj sobi

Kako se uređuje spavaća soba?
Kako se uređuje spavaća soba? (Arhiva)

Uvijek se nekako smatralo da je kuhinja najbitniji dio svakog doma, no, nekako nam se čini da u posljednje vrijeme kad je trend kuhanja u opadanju tu titulu preuzima upravo spavaća soba.

Soba u kojoj odmaramo, soba u koju bježimo skrivajući se od svakodnevice. Na kraju krajeva soba je to u kojoj se najviše i seksamo.

To je jedno mjesto gdje idemo da bismo isključili mozak i istinski se opustili.

Stoga, evo devet savjet i stvari koje bismo trebali držati izvan spavaćeg prostora, a kako bismo se mogli probuditi sretniji i zdraviji nego ikad.

1. Tepih

Ako se probudite s upaljenim grlom, svrbežom očiju ili natečenim nosom, šanse su da ste alergični na nešto u vašoj spavaćoj sobi, a jedan od krivaca za to su grinje. Grinje žive u mekanim materijalima kao što su tepisi. Stoga preporučljivo je da pod ne prekrivate u potpunosti tepihom, već ako baš trebate i želite stavite male tepihe uz krevet, jer manje tepiha znači manje alergena i manje takvih zagušenih jutara.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

27.04.2018. 15:02:00
http://metro-portal.hr/9-stvari-koje-pametni-i-sretni-ljudi-nemaju-u-spavacoj-sobi/111782/