Metro-portal.hr

objavljeno 17.09.2009. 22:38:35
Govori iz iskustva

81-godišnjakinja otkriva tajne dobrog seksa

Seksualni život vam je ispunjen dosadom i rutinom? Partner vam ima problema s postizanjem orgazma? Teško vam je održati erekciju?

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bild)

Onda postoji rješenje za vas, a to je seksualni terapeut dr. Ruth Westheimer. U SAD-u dr. Westheimer ima kultni status. U svojoj novoj knjizi  ˝10 tajni do dobrog seksa˝, baka nudi savjete koji bi mnogima mogli biti od koristi.

Tvrdi kako su dvije stvari najčešći uzrok gubitka volje za seksom  - dosada i strah od promjene. ˝Dosada je najveći problem, stoga se nemojte bojati uvesti promjene u vaš seksualni život, jer one su svakako dobrodošle˝ savjetuje dr. Westheimer.

Dobar seksualni život ne može se postići samo kroz jedan dan, on se vježba konstantno. To je neka vrsta putovanja, prilikom kojeg se morate suočiti sa svojim problemima, samo su neki od savjeta koje možete pronaći u njenoj novoj knjizi.

˝Ako želite postati stručnjak na nekom polju, bez obzira radi li se o vožnji, kuhanju ili nekom sportu, morate poznavati tajne te vještine i svakodnevno vježbati. Samo tako ćete uspjeti. Isto naravno vrijedi za seks˝ zaključuje simpatična baka.




17.09.2009. 22:38:35
http://metro-portal.hr/81-godisnjakinja-otkriva-tajne-dobrog-seksa/22334/