Metro-portal.hr

objavljeno 10.08.2018. 21:36:00
EH, DA... :)

7 stvari o kojima muškarci lažu

Muškarci su, baš kao i žene, puni kompleksa i srama pa ne čudi da postoje mnoge stvari koje bi najradije prešutjeli ili lažu o njima

I muškarci su puni kompleksa...
I muškarci su puni kompleksa... (FreeDigitalPhotos)

Žene se bore s kompleksima, i to tolika da gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim koji joj je glavna preokupacija.

Ipak, ako mislite da su muškarci imuni na te probleme, varate se - niti oni nisu oslobođeni ovog bremena.

Evo sedam stvari kojih se muškarci srame i o kojima najčešće lažu.

Godine - u tinejdžerskim danima lažu da su barem pet godina stariji nego što doista jesu, tijekom godina situacija se počinje mijenjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

Kozmetika i njega - iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za njegu lica, tijela i kose.

Kilogrami - težina je svakako nešto o čemu ne želi pričati većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve grižnje savjesti će izreći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smjera. Istraživanja su pokazala kako će si 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, ovisno o kompleksu mršavosti ili debljine.

Primanja - automobili i novci san su gotovo svakog muškarca. U današnje vrijeme kada je vanjština privlačnija od one prave unutarnje ljepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osjećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su financijski dobro situirani.

Seksualna aktivnost - seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tijekom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama prošulja i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno natječu. 

Veličina - ovo područje doista nije potrebno objašnjavati jer od pamtivijeka je veličina spolovila bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantira kvalitetu što može potvrditi veliki broj žena

Visina - jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne pretjerujte s potpeticama. 

10.08.2018. 21:36:00
http://metro-portal.hr/7-stvari-o-kojima-muskarci-lazu/113700/