Metro-portal.hr

objavljeno 03.02.2017. 13:01:00
SAVJETI

7 razloga zašto niste uspješni

Cinizam je progresivno i prirodno stanje za mnoge, ali moramo znati da postoji velika razlika između cinizma i negativnog razmišljanja

Uspjeh je dostižan
Uspjeh je dostižan (Shutterstock)

Uspjeh jest relativna kategorija, no velik broj ljudi smatra se neuspješnima... a kad bi znali da postoji samo sedam razloga za ispodprosječan uspjeh, možda bi se trgnuli i ispravili pogreške koje rade svakodnevno.

Naime, ovakva se pitanja mnogi pitaju, ovih su situacija mnogi i svjesni, ali tek rijetki će se trgnuti i pronaći rješenje za svaku od njih.

Razmišljate negativno

Uvijek vidite priliku u nekoj poteškoći, nađite rješenje, umjesto da u svemu pronalazite poteškoće. Cinizam je progresivno i prirodno stanje za mnoge, ali moramo znati da postoji velika razlika između cinizma i negativnog razmišljanja. Ne smijemo se plašiti neuspjeha.

Disciplina i rastresenost

Ukoliko ste disciplinirana osoba daleko ćete dogurati. Budite uvijek u mogućnosti te imajte snagu reči ne nečemu što vam je ugodno, blagonaklono i divno.

Komplicirate stvari

Maknite se od detalja i sitnica te pogledajte kompletnu sliku. Bavljenjem detaljima i sitnicama biti ćete neefikasni te će vam okupirati svo vrijeme i energiju.

Svih sedam razloga pročitajte na portalu Gentleman.hr


03.02.2017. 13:01:00
http://metro-portal.hr/7-razloga-zasto-niste-uspjesni/102889/