Metro-portal.hr

objavljeno 07.07.2016. 18:15:00
PROČITAJTE

7 razloga zašto niste uspješni koliko bi trebali biti

Mnogi se pitaju zašto im uspjeh stalno izmiče, curi između prstiju i izgleda potpuno neuhvatljivo, no rijetki stvarno odluče poraditi na tome

Svi žele uspjeh, no rijetki ga postižu
Svi žele uspjeh, no rijetki ga postižu (Shutterstock)

Uspjeh žele svi, na ovaj ili onaj način, u ovom ili onom aspektu života. Ovih sedam razloga vrlo je vjerojatno uzrok vašeg ispodprosječnog uspjeha, odnosno sedam razloga koji vas drže na kratkoj uzici. Ovakva se pitanja mnogi pitaju, ovih su situacija mnogi i svjesni, ali tek rijetki će se trgnuti i pronaći rješenje za svaku od njih.

Razmišljate negativno

Uvijek vidite priliku u nekoj poteškoći, nađite rješenje, umjesto da u svemu pronalazite poteškoće. Cinizam je progresivno i prirodno stanje za mnoge, ali moramo znati da postoji velika razlika između cinizma i negativnog razmišljanja. Ne smijemo se plašiti neuspjeha.

Disciplina i rastresenost

Ukoliko ste disciplinirana osoba daleko ćete dogurati. Budite uvijek u mogućnosti te imajte snagu reči ne nečemu što vam je ugodno, blagonaklono i divno.

Komplicirate stvari

Maknite se od detalja i sitnica te pogledajte kompletnu sliku. Bavljenjem detaljima i sitnicama biti ćete neefikasni te će vam okupirati svo vrijeme i energiju.

Sve razloge nedovoljnog uspjeha pročitajte na portalu Gentleman.hr


07.07.2016. 18:15:00
http://metro-portal.hr/7-razloga-zasto-niste-uspjesni-koliko-bi-trebali-biti/98992/