Metro-portal.hr

objavljeno 25.06.2011. 12:07:00
ZVIJEZDE IH MRZE

6 najkontroverznijih i najnapornijih paparazzija

VIDEO - Paparazzi koji ne biraju sredstva kada pokušavaju slavne snimiti u škakljivim situacijama

Fotić
Fotić (Free Digital Photos)

Zvijezdama beskrajno idu na živce, njihove metode su uglavnom na granici pristojnosti, ali ih jedna dobra fotka može učiniti slavnima. Radi se o fotografima koji u stopu prate poznate osobe ne bi li ih uhvatili u privatnim ili neugodnim situacijama. Najuporniji paparazziji koji su svoje uratke odlično unovčili su:

Tazio Secchiaroli
Pokoji Talijan bio je prvi rimski paparazzi koji se 50-ih intenzivno počeo baviti uhođenjem slavnih osoba. Snimio je golu Anitae Ekberg (švedski supermodel) i nekoliko puta završio na sudu. Bio je toliko vješt s fotoaparatom da ga je Sophia Loren angažirala za osobnog fotografa. Pogledajte njegove najbolje snimke:


Albrecht Gerlach

Nijemac se u mladim danima proslavio slikama koje su otkrile aferu između Demi Moore i Leonarda di Capria. Kasnije je među prvima uspio snimiti kći Madonne, nakon što je čak devet noći proveo u grmlju ispred njezine kuće. Seana Conneryja je uhvatio s ljubavnicom, a Franka Sinatru je snimio u ne baš lijepim situacijama.

Ron Gallela
Najveća živuća paparazzi zvijezda, o kojem je nedavno čak snimljen dokumentarac (trailer pogledajte ispod). Služio se vrlo dvojbenim metodama pa je često dobivao po nosu - poznata je njegova tučnjava s Marlonom Brandom. Najviše je bio opsjednut s Jackie Kennedy kojoj nakon smrti JFK-a nije davao mira pa nije čudno da se upravo ona nalazi na njegovoj najpoznatijoj fotografiji. Jackie O ga je više puta tužila, ali ga nije uspjela zaustaviti.


Darryn Lyons

Karijeru je započeo sa samo 22 godine. Prvi puta je snimio zaljubljene Angelinu Jolie i Brada Pitta, ali je pokazao i određenu dozu morala kada je zabranio objavljivanje fotografije mrtve Lady Di. Vlasnik je uspješne agencije „Big Pictures".

Fabrizio Corona
U Hrvatskoj poznatiji kao bivši suprug Nine Morić. Na spomen njegova imena Talijanima pada mrak na oči jer osim što uhodi zvijezde, ne zazire od ucjena i prljavih igrica. Iako je na početku karijere slikao sam, kasnije se više bavio koordinacijom svojih zaposlenika koje opskrbljuje s ekskluzivnim informacijama. Osuđen je zbog ucjena.

Toni Echavarria
Od lovca je postao plijen kada je na aerodromu u Los Angelesu pokušao fotkati Mikea Tysona. Boksač je u svađi prvi izgubio živce i udario Echavarriju zbog čega su obojica završila na policiji. Sve je zabilježila i kamera:  

25.06.2011. 12:07:00
http://metro-portal.hr/6-najkontroverznijih-i-najnapornijih-paparazzija/60545/