Metro-portal.hr

objavljeno 08.07.2013. 21:33:00
NEMOJTE NASJESTI

6 mitova o tome što žene očekuju od muškaraca

Možda mislite kako znate sve o tome što žene traže, no jeste li sigurni da niste podlegli nekom od učestalih mitova? Pogledajte što žene zapravo ne žele od svojih partnera

Mitove treba razbiti
Mitove treba razbiti (Dreamstime)

1. Žene žele razgovarati - to je poznata činjenica. U stvari, istraživanja su pokazala da žene koriste dnevno 20.000 riječi u odnosu na muškarce koji koriste 7000. Premda bi ste mogli pomisliti da ova informacija znači kako se žene žele hrvati s vama u satima dugim razgovorima, prava istina je da one samo žele da ih se sluša dok govore. Stoga, umjesto da prigovarate, sve što trebate učiniti jest naćuliti uši.

2. Žene žele macho muškarce - kad ste u klubu s vašom boljom polovicom i netko je slučajno gurne, možda mislite kako ona očekuje da očitate lekciju nepristojnom tipu, sve dok vas osiguranje ne izbaci van. No, takav potez samo će vas učiniti posesivnim i ludim, zbog čega će joj biti neugodno. Da, žene uglavnom žele muškarce koji znaju kako osigurati normalan život obitelji, te tu i tamo otkloniti neki kućanski kvar, ali ih nekontrolirani izljevi macho ponašanja ne mogu impresionirati. Stoga, najbolje da takve geste ostavite Bruceu Willisu.  

3. Žene žele spoznati vaše emocije - to je u redu, no nemojte prosipati bujicu svojih osjećaja bez nekog posebnog razloga. Kada žena govori da traži muškarca koji zna izraziti emocije, zapravo želi osobu koja govori o svojim osjećajima i mislima. Na taj će način biti više uključena u vaš svijet i bolje vas upoznati. To naravno ne znači da očekuje nekog lošeg pjesnika ili  konstantnu bujicu plača.

4. Žene žele biti centar vašeg života - već vam je poznata priča: počnete izlaziti s djevojkom, a iduće minute očekuje da stalo provodite vrijeme skupa, pokušava kontrolirati vaše slobodno vrijeme te želi biti središnja figura u vašem životu. Istina je da zrele i samopouzdane žene ne žele biti centar vašeg života. Njih privlače muškarci koji već imaju ispunjenje živote - prijatelje, aktivnosti, strasti i interese. Ako svo svoje vrijeme podredite njoj, to bi je moglo odbiti jer ispadate očajna osoba. Stoga, dajte joj bitnu ulogu u vašem životu, ali pokažite joj da postoje i druge osobe.

5. Žene žele da odustanete od svojih ženskih prijatelja - platonsko prijateljstvo izvan veze zapravo vam može i koristiti. Vašoj partnerici to bi se moglo svidjeti jer pokazuje da ste balansirana osoba koja razumije žene. Ne samo da imate iskustva vezanih za ženske teme i emocije, već ako vas vaše prijateljice doista vole, to znači da znate kako se odnositi prema ženama. A to je bitno ako očekujete da imate uspješnu vezu s jednom od njih.

6. Žene žele da ih se tretira jednako - vaša djevojka možda jest jaka osoba, no ako je počnete tretirati kao da zna popraviti kuhinjski odvod, u nevolji ste. To što se zna brinuti sama za sebe ne znači da morate izgubiti i džentlmenske manire. Doista, one žele da im poklonite pažnju jer se zbog toga osjećaju posebno. Samo ne žele da vam to moraju svaki put govoriti.

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

08.07.2013. 21:33:00
http://metro-portal.hr/6-mitova-o-tome-sto-zene-ocekuju-od-muskaraca/31081/