Metro-portal.hr

objavljeno 17.04.2019. 08:00:00
HUMANITARNO

6. Dog Aid - Foto Njuške - humanitarno edukativni event

KC Mesnička već tradicionalno jednom mjesečno prikuplja donacije za nezbrinute životinje, no ovaj puta ćete moći vidjeti i izložbu fotografija pasa koje možete kupiti uz dobrovoljnu donaciju

6. Dog Aid u Mesničkoj
6. Dog Aid u Mesničkoj (Helping Animals)

Ovu subotu, 20. travnja dobro se zabavite i pomozite životinjama koje su ostale bez krova nad glavom i obitelji.

Zajedničkim snagama volonteri projekta Helping Animals i Kulturni centar Mesnička organiziraju akciju prikupljanja donacija za Udrugu za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida iz Zagreba te Farmica iz Našica. 

KC Mesnička već tradicionalno jednom mjesečno prikuplja donacije za nezbrinute životinje, no ovaj puta ćete moći vidjeti i izložbu fotografija pasa koje možete kupiti uz dobrovoljnu donaciju te time pomoći navedenim Udrugama.

Događaj počinje u 10h ujutro sa zakuskom te traje do 02 h ujutro. Bogat program je složen tako da svatko može pronaći neku zabavu za sebe. Volonteri Udruge Merida će biti tamo čitav dan sa svojim štićenicima koji traže dom.

Oni imaju pod skrbi 30 pasa i desetak mačaka, no pokrenuli su i jedan divan projekt s Udrugom Plava Šapa gdje psi s ceste pomažu osobama oboljelim od Alzheimera. Više o njihovom projektu i radu možete saznati u 17 sati kada je i službeno otvorenje te predstavljanje projekta Helping Animals, Farmice i Udruge Meride.

Kako je fotkanje dio projekta Foto njuške moći ćete se pofotkati sa svojim ljubimcem od 13 -17 h te na licu mjesta dobiti fotku uz dobrovoljnu donaciju. Veseli fotografi projekta Helping Animals će vam biti na raspolaganju ii za sva pitanja. Farmica se nalazi u Našicama i čini ju 6 divnih volontera koji se brinu za više od 100 životinja te se trude napraviti samoodrživu farmu kako bi što kvalitetnije i sa što manje troškova mogli pomagati životinjama.

U 18 sati će dr. sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja održati besplatno predavanje o realnim i nerealnim očekivanjima nakon što udomite životinju te će vam biti na raspolaganju za savjete i pitanja nakon toga. Za one koji žele saznat nešto o prirodni dodatcima prehrani tu će biti Anima Strath sa svojim proizvodima i iskustvima. Čitav događaj će zaokružiti DJ i koncert benda Funkofonik. Ovo je idealna prilika da provedete dan pomažući drugima, učeći nove stvari i stvorite još jednu lijepu uspomenu sa svojim ljubimcem.  

Više informacija o samom događaju :  https://www.facebook.com/events/356784771598090/

17.04.2019. 08:00:00
http://metro-portal.hr/6-dog-aid-foto-njuske-humanitarno-edukativni-event/118031/