Metro-portal.hr

objavljeno 19.03.2013. 19:35:00
APPOVI

5starHvar za predstavljanje ljepota Hvara

Portal 5starHvar i aplikacija za pametne telefone promicat će ljepote i ponudu Hvara

Sjajna aplikacija i portal
Sjajna aplikacija i portal (Arhiva)

Otok Hvar je svjetski poznat otok, a istovremeno nema niti jednu sveobuhvatnu internet stranicu ni aplikaciju koja bi na jedno mjesto istaknula sve njegove znamenitosti, od vale do vale, od grada Hvara do Sućurja. Želimo gostima prezentirati i mjesta i otok, pokazati da Hvar nudi puno više od uvriježene slike o dobrom noćnom životu - istaknuo je Ivan Gospodnetić, vlasnik poznatog hvarskog Garifula.

U projekt je inače uključen i portal Total Hvar, poznatog hvarskog blogera Paula Bradburyja. Želja inicijatora portala je omogućiti turistima najbolju informaciju o otoku, na najjednostavniji mogući način za korištenje.

- Sretni smo što je u projekt uključen portal "Total Hvar", koji raspolaže najboljim informacijama o Hvaru. Njegov vlasnik Paul Bradbury napisao je više od dvije tisuće blogova o samom otoku u zadnjih 18 mjeseci, kao i vodič. Zajedno ćemo omogućiti najbolje informacije za sezonu 2013. namijenjenu turistima i lokalnom stanovništvu - istaknuo je Gospodnetić.

Dodao je da bi novi portal i nova aplikacija trebali biti najbolja moguća reklama za privatni smještaj, ugostitelje i ostale turističke djelatnosti. Po cijeni registracije od samo 500 kuna godišnje, oglašivačima se nudi promoviranje svojih usluge na stranici www.5starhvar.com, novoj aplikaciji i portalu "Total Hvar", čime bi to bila, kako kaže, najopsežnija pokrivenost infrormacija koja se trenutno nudi na tržištu.

- Smatram da je ovo sjajna prilika da se raznolike ponude otoka predstave svakom posjetitelju i da se na taj način upoznaju s puno više mogućnosti koje Hvar nudi. Primjerice, koliko ljudi zna da se jedno od najstarijih stabala masline na svijetu nalazi u Zastražišću - napomenuo je Paul Bradbury.

Istaknuo je da već ima 87 registriranih korisnika. U subotu i nedjelju od 10 do 14 sati na pijaci u Hvaru bit će i prezentacija projekta s ciljem približavanja ideje Hvaranima. Inače, vrijednost projekta je oko 150 tisuća kuna.

www.5starhvar.com

19.03.2013. 19:35:00
http://metro-portal.hr/5starhvar-za-predstavljanje-ljepota-hvara/77135/