Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2018. 21:37:00
OPA :)

5 seksualnih pomagala za vatreniji seks

Stručnjaci podsjećaju da erotska pomagala mogu biti od velike pomoći i pružiti nezaboravno seksualno iskustvo

A da malo podmažete stvari?
A da malo podmažete stvari? (Shutterstock)

Seksualne igračke u većini su veza tabu tema, no ako se ipak odlučite poslušati one iskusnije, upravo je to ono što vam nedostaje da bi vaš seks bio sjajan.

Uz to, stručnjaci podsjećaju da erotska pomagala mogu biti od velike pomoći i pružiti nezaboravno seksualno iskustvo. Pri tome se ne morate osjećati čudno ili se 'preplašiti' sami sebe što uopće želite to isprobati. 

Evo koja najpopularnija erotska pomagala. 

Ekstenzije - erotska pomagala mogu čak povećati spolni organ partnera ili barem dati dojam punijeg i većeg penisa. Osim što daje osjećaj većeg organa, ova igračkica može biti odličan saveznik kod erektilne disfunkcije. Navlaka je uska pa, slično kao prstenje, spriječava da krv lako ode iz penisa što produžuje erekciju. Prije stavljanje ekstenzije bitno je lubricirati spolni organ, a postoji niz 'tekstura' koje možete odrabrati, a zbog kojih partnerica dodatno uživa.

Erekcijski prsten - kao i s vibratorima, na erekcijski prsten možete relativno lako naići i može se nabaviti u supermarketu. Ovo erotsko pomagalo jednostavno je za koristiti, a efektivno produžuje trajanje seksualnog odnosa. Naime, prsten otežava da krv iz penisa 'pobjegne' pa je muškarac u stanju duže imati erekciju. S druge strane, ženama omogućuje intenzivnije zadovoljstvo zahvaljujući vibracijama i specifičnom obliku koji omogućuje bolje nadraživanje. 

Japanske kuglice - erotska pomagala neotkrivena su tema, ali japanske kuglice daleko su najapstraktnije pomagalo na koje se žene rijetko odlučuju. Naime, japanske kuglice doslovno su kuglice koje se ubacuju u vaginu. Njihovi mali pokreti mogu uzrokovati ugodu kod žena, a mogu biti napravljene od metala, plastike, lateksa pa čak i stakla. Ljubiteljice japanskih kuglica najčešće biraju metalne ili staklene jer ne sakupljaju bakterije. 

Lubrikanti - postali su jedni od najboljih saveznika u seksualnim odnosima, a i najlakše ih je nabaviti. Možete 'nabasati' na njih u skoro svakoj drogeriji i supermarketu, a ogroman broj žena koristi lubrikante zbog vaginalne suhoće. Lubrikanti na bazi vode brže se suše pa odgovaraju i ženama kojima je jednostavnijeugodniji odnos s njima, a oni na bazi duže zadržavaju vlažnost. 

Vibratori - tek toliko da znate, nitko vam ne može preporučiti i prstom upikirati koji je najbolji za vas.Morate sami isprobati oblike i postavke kako bi izabrali pravi za vas. Korištenje vibratora za vrijeme seksa tabu je opcija, ali može pomoći obnoviti bliskost s partnerom, a ženama pružiti nezaboravno iskustvo. Danas postoje vibratori koji su napravljene za korištenje za vrijeme seksa pa su predstavljaju užitak i za nju i za njega.

02.07.2018. 21:37:00
http://metro-portal.hr/5-seksualnih-pomagala-za-vatreniji-seks/113038/