Metro-portal.hr

objavljeno 08.08.2020. 21:01:00
SAVJETI :)

5 savjeta za vraćanje seksa u krevet

Ušli ste u monotoniju i ne znate više kako izaći iz nje? U nastavku saznajte kako doživjeti najbolji seksualni užitak

Vratite se osnovama...
Vratite se osnovama... (Arhiva)

Seksa nikad dosta, a jednako tako ima i mali milijun savjeta o seksu koji vas možda zbunjuju... no svejedno je dobro pročitati ove koji će vam vratiti seks na stare staze slave... 

1. Uvijek mu recite što želite

Znanstvenici uvijek ponavljaju - "bolja komunikacija, bolji seks", i ne, pritom nužno ne misle o "dirty talku". Iskrenost o onome što vam se sviđa ili ne sviđa može vam pomoći da bolje upoznate tijelo svog partnera. Ako radi nešto što vam se sviđa, recite to, kao i kada vam se neka poza ne dopada. 

2. Budite spontani 

Čak i odličan seks može postati monoton ako sve obavljate rutinski. "Muškarci vole kada su žene spontane i samopouzdane kada je riječ o njihovim sposobnostima u krevetu", rekao je ekspert Lodro Rinzler, piše portal Marie Claire. Promjena pozicija i lokacija u stanu je dobar početak, a možete se okušati i u igranju uloga ili seksu na javnom mjestu. 

3. Eksperimentirajte s igračkama 

Bilo da je riječ o vibratorima, uljima za tijelo, igračkama ili povezima za oči, a možete čak pokušati za senzualnom glazbom u pozadini koja će pojačati libido.

4. Kvaliteta više nego kvantiteta

Više seksa ne znači i bolji seks. Mnoga su istraživanja pokazala kako se najsretniji parovi seksaju jednom u tjedan dana. 

5. Jutarnji seks je lijek 

Postavite alarm pola sata ranije od uobičajenog vremena ustajanja. Muškarcima je ujutro testosteron povišen, stoga bi žene mogle biti ugodno iznenađene. Druga je alternativa popodnevni seks vikendom. Žene najčešće ovuliraju u popodnevnim satima što znači da tada u njima buja optimalna razina hormona. 

08.08.2020. 21:01:00
http://metro-portal.hr/5-savjeta-za-vracanje-seksa-u-krevet/126745/