Metro-portal.hr

objavljeno 06.11.2018. 20:01:00
ISPROBAJTE :)

5 savjeta za pronalaženje partnera

najbolji je pristup da otvorite svoj život i omogućite dolazak osobi iz snova pomoću ovih pet jednostavnih pravila

Kako pronaći ljubav
Kako pronaći ljubav (Arhiva)

Ljubav života nije jednostavno naći, to znamo svi, a najbolji je pristup da otvorite svoj život i omogućite dolazak osobi iz snova pomoću ovih pet jednostavnih pravila:

Budite društveni - jeste li čuli za šest stupnjeva odvojenosti? To je nevjerojatna teorija da smo svi mi samo šest koraka ili manje udaljeni od bilo koje druge osobe koju ćemo ikada sresti. Tako da je između vas i vašeg partnera iz snova lanac "prijatelj od prijatelja" dug samo šest koraka ili manje.

Neupotpunjena komplementarnost - kad postanete pravilno usmjereni i neovisni, više nećete osjećati da vam je potreban partner da bi se osjećali potpuno. Umjesto toga, usredotočite se na nekoga tko vam savršeno odgovara i kome odgovarate vi. 

Prestanite tražiti posebnu osobu - da, morate prestati s potragom kako bi je pronašli, jer očajničko traženje partnera ne donosi rezultate. U gotovo svim slučajevima, ovi posebni ljudi ući u naše živote potpuno nenamjerno. I kada se pojave vi ćete to znati!

Slušajte intuiciju - kada ne tražite aktivno svog partnera iz snova, ne možete pretpostaviti da će vam on jednostavno pasti ravno u krilo! Morate vjerovati svojoj intuiciji, ona će vam reći kada trebate djelovati.

Usredotočite se na sebe - kada više niste usredotočeni na pronalaženje partnera, tu energiju upotrijebite za rad na sebi.

06.11.2018. 20:01:00
http://metro-portal.hr/5-savjeta-za-pronalazenje-partnera/115281/