Metro-portal.hr

objavljeno 16.07.2017. 20:01:00
EH, DA ...

5 problema koje imaju samo slobodne djevojke

Sloboda je divna stvar, ali čak i ona slobodna djevojka koja najviše uživa u svom životnom stilu ponekad prolazi kroz krizu

Single je cool, ali ne uvijek
Single je cool, ali ne uvijek (Shutterstock)

Djevojka bez muškarca (ili žene, kako god volite) obično izaziva sumnju - što s njom nije u redu, zašto ne može pronaći nikoga i još tisuću drugih pitanja koja postavljaju ne samo mame i bake, već nakon nekog vremena i poznanici i prijatelji.

No, takve djevojke rijetko se žale, upravo suprotno - tvrde da im njihov životni stil potpuno odgovara i da su sretne, što je sigurno istina barem neko vrijeme. No, čak i one koje najviše uživaju živjeti na takav način ponekad se sretnu s problemima...

Kompromisi - kad si sam, ne moraš ih raditi, no čim dođe veza, s njom dolaze i kompromisi. E, onda dolaze i problemi za one navikle na život bez kompromisa.

Lijenost - nerijetko se petak ili subota navečer provode u trenirci, a vikend u pidžami, bez frizure i šminke. Naravno da je ponekad to odlično, ali kad prijeđe u naviku... vrijeme je da se zabrinete.

Napor - svaka situacija u kojoj se treba potruditi oko nekog muškarca izaziva pitanje: "je li on uopće vrijedan mog napora?". Da, većina ih nije, ali s takvim stavom lako se propušta onaj koji jest.

Strah - od usamljenosti, naravno, a taj se javlja baš kad ne treba. Dovoljno je ponekad dvije večeri za redom ostati sama kod kuće (svojom odlukom ili lijenošću) umjesto izaći s prijateljima da se pred spavanje uvuče neka jeza oko srca - hoće li tako biti zauvijek?

Zapuštenost - OK, sjajno je da ne treba biti uvijek savršeno depilirana i sređenih nokata, frizure... no kad se takva logika protegne na tjedne ili mjesece - treba se zabrinuti.

16.07.2017. 20:01:00
http://metro-portal.hr/5-problema-koje-imaju-samo-slobodne-djevojke/106152/