Metro-portal.hr

objavljeno 22.12.2016. 10:55:00
SAVJETI

5 pravila Feng shuija za blagdansko uređenje doma

Feng shui može se primjeniti i na blagdansko uređenje doma kako bi udahnuo novu, pozitivnu energiju i riješio vas svih negativnosti

Neka uz crvenu bude i plave i sive boje na ukrasima
Neka uz crvenu bude i plave i sive boje na ukrasima (Arhiva)

Feng shui unijet će novu pozitivnu energiju u vaš dom ako poštujete pravila prilikom blagdanskog uređenja doma, pa evo nekoliko važnih savjeta pomoću kojih će vaš dom zasjati i ispuniti vas srećom i zadovoljstvom.

Boje - u prosincu dom treba ispuniti bojama vatre kako bi privukli takvu energiju, stoga napravite sretan miks crvene i zlatne svijećama, lampicama i ukrasima na božićnom drvcu, a za pravi balans unesite i elemente metala i vode - bijelu, plavu, sivu i srebrnu.

Božićno drvce - smjestite ga kako treba, a Feng shui preporučuje istok, jug ili jugoistok, jer to su pozicije na kojima se privlači zdravlje, slava i novac.

Crvena - crvena je kineska boja sreće i trebate je koristiti umjereno, kako ne bi energiju vatre podigli do razine bijesa. Stoga, neka ona ne bude na zidovima već na ukrasima koje ćete ukusno i decentno rasporediti u prostoru.

Svijeće - one će očuvati energiju vašeg doma svježom, a naročito su učinkovite one od pčelinjeg voska ili soje jer odlično pročišćavaju energiju.

Svjetlost - uz boje, morate paziti i na dnevnu i noćnu svjetlost koju imate u prostoru kako biste izvukli najviše iz novog uređenja i rasporeda u domu.

22.12.2016. 10:55:00
http://metro-portal.hr/5-pravila-feng-shuija-za-blagdansko-uredjenje-doma/102061/