Metro-portal.hr

objavljeno 14.02.2017. 19:13:03
ZNATE LI?

5 najljubomornijih znakova horoskopa

Horoskop jako dobro opisuje karakteristike osobnosti pojedinih znakova, a ovoga ćemo se puta posvetiti nezgodnoj - ljubomori

Ljubomora može biti neugodna
Ljubomora može biti neugodna (Arhiva)

Horoskop će vam reći puno lijepih stvari o svakom znaku, no jednako tako i njihove nezgodne osobine, pa ne bi bilo loše posvetiti se jednom osjećaju koji može pokvariti i najljepšu ljubavnu priču - ljubomori.

Evo 5 znakova horoskopa koji mogu izluditi partnera ljubomorom

Ovan - sve doživljava prilično intenzivno, pa tako treba znati unaprijed da će svaki znak moguće nevjere ili nedostatka ljubavi biti povezan s nemogućim ljubavnim ispadima jer, ipak, on voli cijelim srcem. Kad bismo govorili u brojkama, njegova ljubomora može dosegnuti 75 od mogućih 100.

Bik - vjerni su do bola jer im je čvrsta i stabilna veza osnova postojanja, a prevarama su prilično neskloni, pa takvo ponašanje očekuju i od partnera. Međutim, ne vole niti promjene, što može lako uzrokovati ljubomoru koja na skali do 100 stiže na prilično visokih 65.

Rak - bit će vjerni i odani do samoga kraja ako je veza kvalitetna i vrijedna, jer njima ne postoji ništa važnije od doma i obitelji. Ipak, kako su prilično zahtjevni i emotivni, svašta može njihova mašta, pa tako ljubomora stiže i do visokih 85 od 100.

Lav - kad napokon uđu u vezu ili brak, posvećeni su mu potpuno, a s druge strane očekuju apsolutnu i totalnu odanost i obožavanje njihovog lika i djela. Čim toga nema, rađa se ljubomora koja je ipak nešto manja nego kod Rakova - 80 od 100.

Škorpion - ako neki znak može biti ljubomoran, to je ovaj - jesu šarmeri i zavodnici, ali zahtijevaju od partnera posvećenost bez premca. Kako su oni vjerni bez dvojbe, bilo koji znak nesigurnosti kod partnera uzrokuje ljubomoru koja je zastrašujuća - 90 od 100.

14.02.2017. 19:13:03
http://metro-portal.hr/5-najljubomornijih-znakova-horoskopa/103114/