Metro-portal.hr

objavljeno 19.12.2010. 18:20:00
ODLIČNO ZA DJECU

5 načina kako kontaktirati Djeda Božićnjaka

Ako se sami želite malo zabaviti ili djeci omogućiti da stupe u kontakt s Djedom Božićnjakom, pokušajte sljedeće metode

Djed Božićnjak
Djed Božićnjak (Shutterstock)

Na internetu postoji niz opcija kako stupiti u kontakt s Djedom Božićnjakom. Možete mu napisati pismo, primiti personalizirane video poruke i dokazati da muškarac u crvenom stvarano postoji. Zabavite se ili pokažite djeci kako mogu kontaktirati dobrog čovjeka koji nosi poklone.

1. Pošaljite e-mail
Na stranici emailsanta.com možete prazna polja standardiziranog pisma ispuniti svojim podacima, a odgovor Djeda Božićnjaka stiže odmah u obliku osobnog pisma što posebno veseli nestrpljive klince.

2. Nazovite ga
Google Voice ove godine nudi posebnu božićnu uslugu. Ispunite osnovne podatke (ime, godine, želje,..) i osoba po vašem izboru će primiti "poziv" od Djeda Božićnjaka. Na kraju je prikazan i njegov besplatan broj telefona.

3. Video iznenađenje
Iznenadite dijete i prijatelje personaliziranom video porukom od Djeda Božićnjaka. Postupak na Disneyjevoj stranici sastoji se od tri koraka: 1) registrirajte se, 2) unesite ime djeteta, 3) ubacite sliku djeteta.

4. Posjetite Sjeverni pol
Radi se naravno o virtualnom putovanju koje je savršeno za pametno ubijanje slobodnog vremena. Na stranici ćete pronaći zanimljive priče, online igre, recepte, ideje za poklone, ...

5. NORAD-ov tragač
Pratite Djeda Božićnjaka na svakom koraku pomoću sustava kojeg su na internet zajedno postavili NORAD i Google. Pogledajte o čemu se točno radi:

19.12.2010. 18:20:00
http://metro-portal.hr/5-nacina-kako-kontaktirati-djeda-bozicnjaka/52926/