Metro-portal.hr

objavljeno 07.10.2017. 20:00:00
ZAPAMTITE :)

5 muških pogrešaka na prvom spoju

Bez obzira da imate li 18 godina i bliži vam se prvi izlazak s vašom simpatijom, ili pak ste već u godinama kada su vam sva umijeća dobrog zavođenja daleko iza vas, vrijedi se prisjetiti nekoliko pogrešaka...

Pogreške na prvom spoju se ne opraštaju lako...
Pogreške na prvom spoju se ne opraštaju lako... (Shutterstock)

Klinci današnjice namjerno zaboravljaju i izbjegavaju bonton i lijepa ponašanja. Sve su to old school metode njihovih predaka. A kako napredujemo, toljaga, odabir partnerice i odvlačenje dok je još u nesvijesti u špilju nove su stare romantične metode zavođenja našeg potomstva.

Bez obzira da li imate 18 godina i bliži vam se prvi izlazak s vašom simpatijom, ili pak ste već u godinama kada su vam sva umijeća dobrog zavođenja daleko iza vas, recimo ostala su još u prvom braku, vrijedi se prisjetiti nekoliko pogrešaka odnosno ne primjenjivanja gentlemanskog ponašanja koje mnogi vole zaboraviti.

Mnogi klinci današnjice ih čak namjerno izbjegavaju jer su to neke old school metode njihovih predaka. Kad pak dođu u ozbiljnije godine i kad dođu, kako se ono veli, pameti shvatit će koliko su bili u krivu i shvatit će zašto su ono izgubili ljubav svog života te plakati i tugovali tjednima. A sve zbog toga što nisu htjeli biti gospoda, gentlemani na tom prvom izlasku. Dame to vole i žele od nas.

Ne dolaze na vrijeme

Svi to znamo i skoro svi želimo doći na vrijeme. No, sad je vrijeme da se to doista i dokaže. Ako je sastanak u 20 sati, onda se pojaviš na lokaciji u 19:58. Ne u 19:30 i ne u 20:10 sati. Prva impresija je iznimno bitna, a ako je ona u smjeru kašnjenja, nedolaska na vrijeme, ne poštivanja tuđeg vremena onda je taj izlazak već na samom početku krenuo u krivom smjeru.Naravno uvijek postoje valjani i opravdani razlozi zašto kasnite.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

07.10.2017. 20:00:00
http://metro-portal.hr/5-muskih-pogresaka-na-prvom-spoju/107800/