Metro-portal.hr

objavljeno 17.11.2018. 21:38:00
BLJAK

5 mirisa koje muškarci ne mogu podnijeti

Mnoge žene znaju kako probuditi želju muškarca samo parfemom, no, koji mirisi imaju suprotan učinak?

Nije nevažno kako mirišete
Nije nevažno kako mirišete (Dreamstime)

Miris ima snagu da utječe na naše raspoloženje, da ga popravi ili pokvari, a mnoge žene znaju kako probuditi želju muškarca samo parfemom. No, koji mirisi imaju potpuno suprotan učinak?

Ovih pet će sigurno utjecati na to da on izgubi želju.

Cvjetni mirisi - neki muškarci ovaj miris, naročito ljiljana, povezuju sa svojim bakama koje su svoje dane provodile radeći u vrtu. Ljiljan se rijetko kad nalazi u parfemima, ali ga zato ima u mirisnim svijećama i aromatičnim uljima.

Jaki parfemi - i sam nos prirodno reagira kihanjem na jake parfeme. Ako pretjerate s time i ako vašeg muškarca parfem natjera da kiše, u spavaćoj sobi neće biti baš kako ste zamislili.

Miris hrane - muškarci obično hranu ne smatraju senzualnom. Ako mirišete na kolače i čokoladu, neće željeti vas, nego kolače i čokoladu. Izbjegavajte kupke i mirisne proizvode koji podsjećaju na mirise hrane.

Puder za bebe - muškarac ne želi da ga miris žene podsjeti na mijenjanje melena, stoga izbjegavajte proizvode koji slično mirišu.

Sladak, voćni miris - mnogi muškarci ovakav miris povezuju s djetinjstvom te im to neće biti nimalo seksi. Ovako možete mirisati samo ako želite ostati prijatelji, ali ako želite nešto više, izbjegavajte kupke, šampone i parfeme koji ovako mirišu.

17.11.2018. 21:38:00
http://metro-portal.hr/5-mirisa-koje-muskarci-ne-mogu-podnijeti/115419/