Metro-portal.hr

objavljeno 14.01.2020. 21:42:00
SAVJETI

5 koraka do sjajnog orgazma

U svega pet jednostavnih koraka pokazat ćemo vam kako uz minimalno truda i novaca postići maksimalni učinak

Dobro, ne baš ovakva...
Dobro, ne baš ovakva... (Arhiva)

Ženski orgazam ipak nije toliko mističan i nedokučiv kakvim ga djevojke obično vole prikazivati. U svega pet jednostavnih koraka pokazat ćemo vam kako uz minimalno truda i novaca postići maksimalni učinak. Pa krenimo.

Pokažite joj koliko ju volite - ova se taktika kolokvijalno još naziva i „pravite se da vam je stalo do nje". Recite joj da vam je najveća želja da ona uživa u svom orgazmu onoliko puno koliko vi uživate davati joj ga. Zvuči vam to pomalo ljigavo? Neka zvuči, bit ćete

Uvedite ju u vašu ideju riječima koje su joj poznate - krenite s nečim provokativnim poput: „Hej ljubavi, jesi za malo zabave utroje?" Prije negoli odluči potpuno popizditi na vaše bezosjećajno i drsko pitanje, upoznajte ju s vašim suborcem. „Bok, ovo je Bunny, krajnje je vrijeme da se upoznate.

Pomozite joj prebroditi svaku sumnju - vaša će djevojka zasigurno imati puno pitanja. „Ako imam ovo, što ćeš mi ti" ili „Što je to, nikad to prije nisam vidjela?". U velikoj većini slučajeva ovo će drugo pitanje biti laž. Bilo kako bilo, dajte joj nekoliko minuta da se upozna s uređajem i pustite ju neka se malo igra s njime, na isti način na koji se vi igrate s njezinim osjećajima.

Kupite pravu opremu za nju - kad jednom definira svoj ukus u igračkama, sve što trebate jest krenuti u nabavu. Ukoliko je dotična dama ljubiteljica klitoralnog orgazma, jednostavno ne može pogriješiti s jednim ovakvim. S druge strane, preferira li radije orgazam na G-točki, svakako nabavite nešto ovakvo. Ukoliko želi jedan od onih orgazama koje joj mogu priuštiti samo skup nakit i fensi večere, žao nam je, tu nemate pomoći.

Uštedite novac - uvjerite je da je za nju kao samosvjesnu ženu važno da sama plati te igračke. Ako ništa drugo, pronađite mjesto koje daje velike predbožićne popuste ili one na količinu i predložite podjelu troškova.

Zapamtite, pravo okretanja na svoju stranu kreveta i hrkanje dok se ona zabavlja svojim igračkama temeljno je ljudsko pravo i nitko vam ga nema pravo uzeti. Seks i grad je mrtav, naše vrijeme tek dolazi. Sretno!

14.01.2020. 21:42:00
http://metro-portal.hr/5-koraka-do-sjajnog-orgazma/123124/