Metro-portal.hr

objavljeno 24.08.2018. 21:34:00
ZAPAMTITE :)

5 karakteristika sjajnog ljubavnika

Provjerite poklapaju li se sljedeće točke s vašim karakteristikama ili karakteristikama vašeg partnera

Evo što trebate znati :)
Evo što trebate znati :) (Arhiva)

Sjajan ljubavnik ne nalazi se tek tako, nije to jednostavan posao. Osim vještina pod plahtama, ono zahtijeva i mentalnu predanost i inteligenciju.

Stoga, provjerite poklapaju li se sljedeće točke s vašim karakteristikama ili karakteristikama vašeg partnera:

Duhovitost - čudni zvukovi, neuspješno izvedene poze ili pad s kreveta u vrhuncu zanosa dio su seksualnog života u kojem također trebate uživati. Ako otkrijete i njihovu čar jednako koliko ste je otkrili u višestrukim orgazmima, bit ćete odlični u svakoj ljubavnoj situaciji.

Nesebičnost - iako ste oboje jednako važni tijekom seksa, nije na odmet fokusirati se na njegovo zadovoljstvo barem dio vremena. Ponekad mu ugodite tako da ga iznenadite s jutarnjim seksom koji obožava, a kojeg vi, primjerice, baš i niste ljubiteljica. Time ćete mu pokazati da ste spontani, da vam je stalo do njega i sigurno će vam biti dvostruko uzvraćeno.

Otvorenost i razumijevanje- nikada nemojte ismijati partnera zbog njegovih želja koje su vrlo intimna stvar i koje vam je otkrio u povjerenju. Razgovarajte o tome tako da mu otvoreno kažete što vama odgovara, a što jednostavno ne želite niti isprobati.

Samopouzdanje - definitivno najučinkovitiji afrodizijak koji posjedujete i s njime možete postići baš sve.

Spontanost - nema ništa uzbudljivije od spontanosti i ugodnih iznenađenja. Vrlo ćete često čuti kako muškarci upravo spontanost navode kao najbolju stvar koju žena može učiniti tijekom seksa, bilo to seksi donje rublje ili nova poza.

24.08.2018. 21:34:00
http://metro-portal.hr/5-karakteristika-sjajnog-ljubavnika/113952/