Metro-portal.hr

objavljeno 07.04.2016. 19:57:00
ZAPAMTITE

5 karakteristika privlačnog muškarca

Privlačnost je skup raznolikih karakteristika oje možda na prvi pogled nemaju veze jedna s drugom, no u sinergiji daju ono nešto što privlači žene

Kako postati neodoljiv
Kako postati neodoljiv (Arhiva)

Privlačnost nije samo tijelo Apolona i anđeosko lice, kao nekog lika s naslovnice, već se radi o skupu karakteristika koje, ako ih nemate, možete ili usvojiti ili popraviti, pa evo 5 glavnih:

Briga o sebi - nije toliko bitna visina i građa, no ako drži tijelo u dobroj formi to pokazuje da se zna brinuti za sebe. To također daje naznake kako mu je zdravlje prioritet, aktivan je, trenira nekoliko puta tjedno te ima energije. Drugim rječima: ako vodi računa o sebi vjerojatno će voditi računa i o svojoj partnerici, a to je definitivno plus.

Duhovitost - jedna od najpoželjnijih karakteristika muškarca jest da zna kako nasmijati ženu. Postoje različiti tipovi humora, no onaj koji je baziran na omalovažavanju drugih ne prolazi. Oraspoložite i nasmijte svoju bolju polovicu i uspjeh vam je zagarantiran.

Stil - ne radi se o tome kako mora njegovati određeni stilski tip, i da je imitiranje preporučenog stila siguran put do seksipila. Umjesto toga treba naglasiti kako atraktivan muškarac ima svoj stil, tj. način odijevanja koji odražava njegove stavove i ličnost.

Miris - niti jedan muškarac ne može kontrolirati svoj prirodni miris, a čini se kako DNK kompatibilnost diktira tko ženi miriši dobro, a tko ne. No svaki muškarac može popraviti svoj miris vodeći računa o osobnoj higijeni. Sve dok nije pretjerao, muškarac koji dobro miriši može izluditi ženu.

Nježnost - bez obzira radi li se o ruci preko ramena ili laganom dodiru po nozi, nježnost doista godi svakoj ženi. Smatrajte ju vašim tajnim oružjem. Pod time se misli i izražavanje osjećaja riječima. Iznenađujuće je koliko mnogo privlačnih muškaraca gubi na dojmu samo zato što zaboravlja izraziti svoju ljubav.

07.04.2016. 19:57:00
http://metro-portal.hr/5-karakteristika-privlacnog-muskarca/97428/