Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2018. 20:01:00
ZNATE LI?

5 karakteristika jakih žena koje ne plaše muškarce

Idemo malo razbiti taj mit o muškim strahovima i navesti karakteristike jakih žena kojih se stvarno niti jedan muškarac nema potrebe bojati

Ove karakteristike želite imati
Ove karakteristike želite imati (Arhiva)

Muškarci se boje jakih žena... još jedan od mitova kojima se plaši i jedan i drugi spol - muški ženama koje su svojeglave i ne daju se "pokoriti", ženski činjenicom da ako misle svojom glavom nikada neće pronaći životnog partnera.

Gluposti, naravno, jer svaki pravi muškarac kraj sebe želi pravu ženu - onu koja neće biti samo privjesak i trofej, već ravnopravna partnerica s kojom će moći savladati sve prepreke koje život stavi pred njih.

Upravo iz tog razloga idemo malo razbiti taj mit i navesti karakteristike jakih žena kojih se stvarno niti jedan muškarac nema potrebe bojati:

Neovisnost - ne tako davno žene su potpuno ovisile o muškarcima i njihovom novcu, ali danas je u većini dijelova svijeta situacija drugačija. Žene se same brinu o sebi, zarađuju svoj novac i uživaju u tome što su slobodne. Pravi muškarac neće se osjećati ugroženo u društvu neovisne žene.

Neustrašivost - muškarci vole kad se mogu osjećati kao zaštitnici i vide da je žena kraj njih opuštena i sigurna, žene koje imaju avanturističkog duha definitivno su privlačne.

Prihvaćanje svog tijela - kakvu god vi figuru imali, puteniju ili vitku, ona je vaša, baš kao i boja puti, visina, veličina grudi i stražnjice... ono što je jedino važno jest činjenica kako se osjećate u svom tijelu. Kad shvatite da vaše i zavolite ga takvim kakvo jest, samo je nebo granica.

Samokritičnost s mjerom - naravno da se treba povremeno preispitati i malo se kritizirati zbog stvari koje ste propustili napravili ili pogrešno napravili, no to sve mora imati jednu zdravu mjeru, jer inače prelazi u nesigurnost...

Samouvjerenost - samouvjerene žene koje se ne boje otvoreno izražavati svoje stavove i razmišljanja privlače muškarce, no neki priznaju da ih se ponekad pomalo i boje. Ipak, pravi muškarci neće se povući pred samouvjerenom i samopouzdanom ženom niti će pokušavati te njezine kvalitete staviti pod kontrolu.

03.03.2018. 20:01:00
http://metro-portal.hr/5-karakteristika-jakih-zena-koje-ne-plase-muskarce/110653/