Metro-portal.hr

objavljeno 09.07.2011. 13:35:00
MAŠTARIJE

5 izmišljenih djevojaka za koje bismo voljeli da su prave

Ostavite ovaj članak, onako slučajno, otvoren na desktopu vašeg računala, kako bi vašoj boljoj polovici suptilno poručili kakve trebaju biti sve cool djevojke

Fotografija vijesti

Ne lažimo se, sigurno ste barem jednom do sada pomislili na ovako nešto. Znate kako to ide, gledate film ili crtić (okej, kompjutersko-animirani zvučno-filmski doživljaj, ako vam tako zvuči manje sramotno), igrate omiljenu video-igru ili čitate knjigu kad vam kroz glavu onako ovlaš proleti misao: „Hej, totalno bih spavao sa ovim komadom kad bi bila stvarna."

Ne brinite, dogodi se i najboljima. Donosimo vam listu pet najboljih virutalnih junakinja za koje će svaki muškarac koji drži do sebe bez problema priznati da bi prodao i bubreg, samo da mu je jedna takva u stvarnom životu. Pa krenimo.

1. Lara Croft (Tomb Raider)

Postoji li itko tko nije čuo za ovu prsatu junakinju koja hrabro istražuje najskrivenije grobnice i hramove, njišući pritom zavodljivo svojim... pištoljima? Neka digne ruku klinac iz devedestih koji nije kupovao časopise o kompjuterskim igrama samo zbog toga što je unutra bio mega-poster ovog prototipa heroine 21. stoljeća? Iako je svoje najbolje dane definitivno doživjela u brojnim inkarnacijama video igara iz druge polovice devedesetih, pustolovine ove junakinje poprilično su dobro utjelovljene i u filmovima koji su uslijedili. I ne, pritom ne mislimo na scenarij ili kvalitetu dramske izvedbe.

2. Princeza Leia (Ratovi zvijezda)

Kako natjerati vlastitog brata da vas zabunom poljubi, potom zbariti apsolutno najzgodnijeg odmetnika s najbržim svemirskim brodom u poznatom svemiru, a na kraju okruniti predivnu svemirsku pustolovinu nošenjem minijaturnog seksi kostima, na radost cijele galaksije? Ne postoji djevojka koja je u povijesti filma napravila više od princeze Leije da nam učini osamdesete podnošljivijima. Hvala ti, Leia.

 

3. Catwoman (Batman)

 Komadi koji su pomalo neuračunjivi i loše djevojke potajno golicaju maštu brojim frajerima, priznali mi to ili ne. Istina, to nikako nije djevojka koju ćete odvesti majci na upoznavanje, ali podsvjesno znate da je upravo ona vaša zadnja prilika da iskusite sve nemoralne i nezakonite užitke koje život pruža prije no što se skrasite s nekom dragom djevojkom. Uostalom, ako ni sam Batman nije uspio odoljeti čarima zločeste, strastvene i sexy Žene Mačke, tko smo mi da se usudimo biti bolji od njega?

4. Mystique (X-Men)

Pored toga što je i u svojem „osnovnom" obliku nevjerojatno egzotična i sexy, Mystique nam može ponuditi bezgranično mnogo maštarija i zabave i nakon što nam dosade njezina plava koža, zločeste žute oči i taj vraglolasti smješak. Zamislite da se vaša djevojka u sekundi može pretvoriti u bilo koju sexy ženu na svijetu, kad god to poželite? Peglanje, kuhanje i pranje veša u ovom bi slučaju doista bili mala svakodnevna žrtva za ovako nešto.

 

5. Jessica Rabbit (Tko je smjestio zeki Rogeru?)

Što dobijete kada Disney odluči napraviti kombinaciju filma i crtića novog doba, a pritom da svojim autorima gotovo neograničenu slobodu u kreaciji glavnog ženskog lika? Dame i gospodo, predstavljamo vam Jessicu Rabbit. Za sve nas koji smo premladi da se sjećamo Betty Boop, Disney se potrudio da kreira prvi crtani lik za kojeg su horde muškaraca grešno pomislile da je nevjerojatno sexy. Uostalom, kako i sama Jessica u jednom trenutku kaže, „Nisam ja zločesta. Jednostavno sam nacrtana tako." Evo prilike za onaj hladni tuš koji već danima odgađate!

09.07.2011. 13:35:00
http://metro-portal.hr/5-izmisljenih-djevojaka-za-koje-bismo-voljeli-da-su-prave/61111/