Metro-portal.hr

objavljeno 31.03.2018. 13:29:00
ZNATE LI?

4 najhrabrija znaka horoskopa

Ako vas zanima koji su znakovi horoskopa cijepljeni od straha i ne možete ih prestrašiti ni uz najbolju volju - evo par detalja...

Najhrabriji znakovi horoskopa
Najhrabriji znakovi horoskopa (Arhiva)

Horoskop odlično opisuje karakteristike osobnosti znakova zodijaka, a ako vas zanima koji su znakovi horoskopa cijepljeni od straha i ne možete ih prestrašiti ni uz najbolju volju - evo par detalja.

Ovan - Mars vlada ovim znakom, a on simbolizira hrabrost i volju za akcijom, tako da oni doslovno ne znaju za strah. Rizik je njima izazov, a što je opasnija situacija, njihovo je samopouzdanje veće.

Lav - Sunce, simbol uspjeha vladar je ovog hrabrog znaka koji će, ako treba, okrenuti cijeli svijet naopačke da bi postigao cilj, pa toplo preporučamo da vam Lavovi budu prijatelji, a ne obrnuto.

Škorpion - Mars i Pluton, simboli hrabrosti i moći vladaju ovim znakom kojima je izazov i rizik prirodno okruženje, a svaku opasnost smatraju svojim privatnim vlasništvom i stvari koju će riješiti lijevom rukom.

Strijelac - Jupiter, simbol sreće i optimizma vlada ovim znakom i to se očituje u njihovoj neiscrpnoj volji za riskiranjem. Ma koliko ih život raspalio po glavi, oni će se odmah oporaviti i biti spremni za nove izazove i promjene koje su uvijek dobrodošle u njihovim očima.

31.03.2018. 13:29:00
http://metro-portal.hr/4-najhrabrija-znaka-horoskopa/111228/