Metro-portal.hr

objavljeno 31.08.2018. 21:38:00
HE HE

4 igrice za razbijanje dosade u krevetu

Dosada u krevetu vodi prema problemima van spavaće sobe, pa evo spasa - donosimo vam par seksualnih igrica koje morate isprobati

Igrice će vas zaintrigirati
Igrice će vas zaintrigirati (Arhiva)

Ljubavne igrice su pravi način za oživljavanje strasti kad vam se u ljubavnom životu dogodi ono najgore - dosada u krevetu.

Kako ona vodi prema problemima van spavaće sobe, evo spasa - donosimo vam par seksualnih igrica koje morate isprobati: 

Istina ili izazov - ova igra ne bi trebala ostati dio tinejdžerske prošlosti, a može je se svrstati u veoma efektivne ljubavne igrice. Iskoristite ovu priliku da partneru otkrite sve svoje seksualne fantazije, ali i naučite koje su njegove. 

Masaža - eterična ulja i atmosfera ispunjena mirisnim svijećama. Masirajte jedno drugo u navratima izmjenjujući nježne i senzualne pokrete s onim malo grubljima. Ako niste ljubitelji ulja, pero može biti veoma dobar način na koji ćete lagano izazivati svog partnera. 

Povezane oči - kravata ili šal mogu odlično poslužiti u igrici gdje će jedan od partnera u potpunosti preuzeti kontrolu jer ovaj drugi neće znati i vidjeti što ste naumili. Nemogućnost vida za vrijeme seksa nosi sa sobom dva velika efekta - drastično povećava ostala osjetila te psihološku ranjivost, a oboje su snažni afrodizijak. 

Vremenska bomba  - pokušajte se vratiti u vremena na početku veze tako što ćete naviti alarm na 15 minuta te se za to vrijeme ljubite, mazite i dodirujte, radite sve osim penetracije. Iskusit ćete veoma uzbudljivo iskustvo. 

31.08.2018. 21:38:00
http://metro-portal.hr/4-igrice-za-razbijanje-dosade-u-krevetu/114083/