Metro-portal.hr

objavljeno 25.09.2021. 20:28:00
EH, DA... :)

3 znaka kojima ne možete povjeriti tajne

Definitivno nam je u životu potreban netko tko sve to može slušati, i to bez osuđivanja... no, je li to prava osoba?

Vijesti se brzo šire
Vijesti se brzo šire (Arhiva)

Možete li nekome potpuno vjerovati? Recimo, od nove simpatije pa sve do tužnih priča, definitivno nam je u životu potreban netko tko sve to može slušati, i to bez osuđivanja.

No, ponekad nije jednostavno procijeniti kome trebamo vjerovati. Uostalom, ne može svatko biti dobar čuvar tajni.

Evo tri horoskopska znaka prema astrologiji u koja ne treba lako vjerovati.

Lav - Lavovi su opušteni i veseli ljudi. Dobri su prijatelji i njih je dobro imati uza sebe. Oni sigurno neće slomiti nečije povjerenje sve dok tu ne dođe u pitanje cijena njihovog dostojanstva i/ili dostojanstva njihove obitelji. Zato je bolje da imate na umu i da pazite što govorite Lavu

Strijelac - to su ljudi koji vole zabavu i entuzijazam. Njihovo zadovoljstvo i zabava im većinu vremena ostaje prioritet. Ako se s vama dobro zabavljaju, sve je u redu, ali ako i kada se stvari pokvare među vama, ne biste trebali očekivati ​​da će zadržati vaše povjerenje. Njihova mantra je: Ako činite dobro, dobro će vam se i vratiti.

Ribe - ovo su inteligentni ljudi. Oni znaju kada i kako mogu obaviti svoj posao. I iako stvaraju dobra prijateljstva, nije uvijek dobro vjerovati Ribama. Razlog? Kada dođe vrijeme, neće im smetati da nekome otkriju vašu tajnu. Većinu vremena Ribe su opsjednute sobom, a ako bude potrebno, neće imati ništa protiv izabrati sebe umjesto nekog drugog. Dakle, sljedeći put kada se povjerite Ribama, možete očekivati ​​neočekivano.

Stoga, ova tri znaka jednostavno preskočite kad im govorite nešto važno i tajno... jer će postati javna tajna.

25.09.2021. 20:28:00
http://metro-portal.hr/3-znaka-kojima-ne-mozete-povjeriti-tajne/134332/