Metro-portal.hr

objavljeno 25.06.2019. 20:02:00
ZAPAMTITE :)

3 ženske karakteristike koje muškarci obožavaju

Muškarci na pivi razgovaraju kakva žena im može zarobiti srce - evošto je ključno

To se traži kod žena
To se traži kod žena (Arhiva)

Žene obično na kavi s frendicama razgovaraju o tome kako zadržati muškarca, a muškarci na pivi razgovaraju kakva žena im može zarobiti srce.

Pa stoga, evo kakvu ženu muškarci žele: 

Karizmatičnu - pogled i osmjeh glavni su aduti kojima žene obaraju. Muškarci ne vole žene koje su cijeli dan opterećene svojim izgledom i koje misle da će tonom šminke osvojiti baš svakoga. Ponekad će muškarcu biti drago dočekate li ga u pidžami, potpuno prirodnog izgleda, spremne za ispijanje vruće čokolade i grijanje pod dekicom. Kad tad će vas vidjeti u ležernom izdanju i ne sramite se pokazati svoju opuštenu stranu. 

Neovisnu - muškarci traže ženu koja ih inspirira, koja je pametna, odgovorna, ambiciozna, koja shvaća svoje obaveze. Žele ženu koja će razumjeti njihove poslovne ambicije, a isto tako imati i svoje. Bitno je da im djevojka daje prostora i da je okupirana u poslovnom, a i društvenom životu. Ne žele da im je veza jedini životni cilj.      

Ženstvenu - muškarac neće doživjeti ženu koja neprestano psuje, vrijeđa i cjepidlači, koja svojim seksističkim vicevima (u nadi da je zabavna) vrijeđa ženski rod. Neće ga zaintrigirati žena koja se stalno svađa na facebooku i koja drugima oštro dijeli savjete misleći kako je u pravu. Ovakvu ženu samo će gledati kao frenda. Dublji odnos poželjet će s nježnom damom usađenih kulturnih manira.   

25.06.2019. 20:02:00
http://metro-portal.hr/3-zenske-karakteristike-koje-muskarci-obozavaju/119214/