Metro-portal.hr

objavljeno 20.06.2019. 21:42:00
HE HE

3 vrste zabavnog seksa

Rutina oduzima mnogo uzbuđenje i dinamiku u sesku i ponekad se pretvara u pasivnu naviku umjesto u aktivno iskustvo

Zabavite se
Zabavite se (Arhiva)

Mnogi parovi imaju istu rutinu i iste situacije u krevetu, a onda stvaraju istu energiju. Ali rutina oduzima mnogo uzbuđenje i dinamiku u sesku i ponekad se pretvara u pasivnu naviku umjesto u aktivno iskustvo. 

Stoga, evo tri vrste seksa koje bi trebali isprobati:

Spiritualni seks - često uključuje duboko disanje, spore i ritmičke pokrete, kontakt očima koji stvara dodatnu vezu i jedinstveno tijekom seksualnog odnosa. Dr. Cabeca ovaj pristup objašnjava kao energetski, a užitak se stvara zbog svjesnosti oba partnera. Kako biste pokušali s ovim pristupom probajte disati duboko i povezati se tijelima. "Možete čak i pokušati sinkronizirati disanje s partnerom", objšnjava seks terapeutkinja Jessa Zimmerman. 

Sportski seks - za one koji vole vježbati i spremni su probati nešto više, "sportski seks" može biti način da malo promijenite stvari. Ovdje je potrebno malo više fizičke aktivnosti kako biste isprobali što više položaja. Kombinacija seksa i vježbanja prema dr. Cabeca: misionarski položaj, ostanite u položaju plank i vidite koliko možete ostati. Položaj u kojem možete dugo biti u čučnju također je jedna sporstska aktivnost i bilo koji položaj u kojem jedna osoba stoji, a druga se drži za partnera.

Zaigrani seks - uključivanje igranja u vašu vezu je odličan način kako poboljšati seksulani život. Postoji brojni razlozi zašto parovi prestaju biti intimni. Dr. Anna Cabeca objašnjava da stres može biti jedan od razloga. Stres se može umiješati u naše hormone i izazvati neravnotežu te smanjiti libido. 


20.06.2019. 21:42:00
http://metro-portal.hr/3-vrste-zabavnog-seksa/119129/