Metro-portal.hr

objavljeno 15.09.2019. 21:42:00
OPA :)

3 stvari koje će napaliti ženu

Postoje tri stvari koje garantirano napaljuju svaku ženu, no njih se jednostavno ne može staviti u tabletu

Možda bismo trebali biti malo oprezniji
Možda bismo trebali biti malo oprezniji (iStock)

Ženska seksualnost kompliciranija je nego kod muškaraca, pa tako čudotvornog lijeka kao što je Viagra i dalje - nema.

Zapravo, postoje tri stvari koje garantirano napaljuju svaku ženu, no njih se jednostavno ne može staviti u tabletu. Kako je kod žena želja za seksom promjenjiva zbog menstrualnih ciklusa, to cijelu stvar čini još zamršenijom.

Žene u razdoblju ovulacije, na sredini menstrualnog ciklusa imaju najjaču želju za seksom. Štoviše, u tom razdoblju žena luči hormon koji muškarci mogu osjetiti i na taj ih način dodatno privlači.

Druga komplicirana stvar je - ukus. Svaka žena ima neki svoj način odabira seksualnih partnera, svoje kriterije i neki faktor X koji traži kod muškarca. Tako je i istraživanje koje je pokušalo naći dio tijela muškarca koji uzbuđuje gotovo svaku ženu ustanovilo da je to nemoguće, jer su ispitanice navodile gotovo sve dijelove tijela, ali uz to je bila važna i bolja glasa, hod, visina i još mnogi faktori koji čine faktor X koji ženu trenutno uzbuđuje.

I, na kraju, tu je i moć, koja kod žena ne znači novac ili društveni status muškarca, nego njegov šarm koji su redom proglašavale najmoćnijim muškim oružjem zavođenja. 

Stoga, ako ste u potrazi za čarobnom formulom kako zavesti ženu ... tražite i dalje, javite nam ako vam uspije!

15.09.2019. 21:42:00
http://metro-portal.hr/3-stvari-koje-ce-napaliti-zenu/120698/