Metro-portal.hr

objavljeno 19.11.2019. 21:44:00
HE HE

3 savjeta za prirodno orošavanje.. znate već čega :)

postoje stvari koje možete učiniti kako biste intimne dijelove tijela održali mlađima tijekom godina

Održite intimne dijelove mladim
Održite intimne dijelove mladim (Arhiva)

Već u 20-im godinama možete izgubiti masnoću na svojim vanjskim stidnim usnama. "Ta područja mogu početi propadati - to je gubitak volumena, baš kao što biste imali u grudima ili na licu", kaže Boyle.

To često prate promjene unutar vaše vagine, a kad se približite menopauzi, sluznica vagine počinje se smanjivati, protok krvi opada, a mišići zdjelice slabe, kaže kirurg i ginekolog Marco Pelosi za Health.

Naravno postoje stvari koje možete učiniti kako biste intimne dijelove tijela održali mlađima tijekom godina:

Budite seksualno aktivni - "Ako nemate stimulaciju i povećani dotok krvi u to područje, tkivo i mišići se mogu promijeniti", kaže Boyle. Protok krvi je važan kako bi to područje bilo vlažno tijekom seksa što prirodno počinjete gubiti s godinama. Osim toga, ako vi i vaš partner niste zabrinuti zbog trudnoće, njegova sperma može imati učinak protiv starenja zahvaljujući hormonima, masnim kiselinama i protuupalnim spojevima, kažu španjolski znanstvenici.

Držite se blagih sredstava za intimnu njegu - higijena je nužna, ali jaki sapuni mogu učiniti kožu suhom i nadraženom. "Ovo tkivo je jako osjetljivo. Vidite žene s vrlo suhom kožom lica jer pretjeruju s proizvodima koji uništavaju vlagu u koži. To se može dogoditi i na ovom području", kaže Boyle.

Izbjegavajte jo-jo efekt - ako dobijete i izgubite kilograme, možete očekivati ​​da će vam se i stidne usne promijeniti. Zato je jako važno održavati zdravu težinu. "Vidimo žene koje imaju 35 godina, ali izgledaju mnogo starije jer nemaju masnoće na licu. Slično se događa i s intimnim dijelovima tijela, stidne usne mogu poprimiti viseći izgled - jednom kad izgubite te masnoće, nećete ih moći vratiti", kaže Boyle.

19.11.2019. 21:44:00
http://metro-portal.hr/3-savjeta-za-prirodno-orosavanje-znate-vec-cega/122008/