Metro-portal.hr

objavljeno 02.11.2019. 20:01:00
SAVJETI

3 poteza koje će osnažiti vezu

Poslušajte savjete koje je podijelio YouTango na temu kako uspješno nadograditi svoju vezu u nešto još bolje i poticajnije

Popravite svoju vezu
Popravite svoju vezu (Arhiva)

Ljubavni parovi uvijek trebaju neki poticaj kako bi njihova veza postala još bolja i kvalitetnija, jer trud oko veze nije napor, već nasušna potreba.

Stoga, poslušajte savjete koje je podijelio YouTango na temu kako uspješno nadograditi svoju vezu u nešto još bolje i poticajnije.

Radi se o tri male stvari koje će, kad ih napravite, postati nešto bolje i veće...

Budite najbolji prijatelji - jedno američko istraživanje pokazalo je da čak 92 posto parova koji su se smatrali sretnima su kao najveću prednost svoje veze naveli to što su jedno drugom najbolji prijatelji. Dodatnim otvaranjem i povjeravanjem partneru ćete produbiti vaš odnos i još se snažnije povezati jedno s drugim. 

Ne zaboravite humor - i kada se nalazite u teškoj situaciji i nije vam do smijeha, ali vam je nešto duhovito (naravno prikladno i primjereno) palo na pamet - recite to. Velika je vjerojatnost da ćete malo opustiti i sebe i svog partnera i dokazati da postoji svjetlo i u najtamnijim situacijama. 

Odredite savršen balans vezi - iako vam je vaš partner vjerojatno omiljena osoba, svoje vrijeme svakako trebate provoditi i s drugim ljudima. Stoga bi bilo idealno kada biste stvorili balans i u svoje slobodno vrijeme uključili i zasebno druženje s prijateljima i obitelji i slično. 

02.11.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/3-poteza-koje-ce-osnaziti-vezu/121686/