Metro-portal.hr

objavljeno 20.04.2016. 13:26:00
ZAPAMTITE

3 najzdravije navike na poslu

Posao je mjesto gdje najviše ljudi dolazi sjediti, pa zatim jesti, i onda opet sjediti - ne čini li vam se da je ova rutina ipak potpuno pogrešna?

Što jesti na poslu
Što jesti na poslu (Arhiva)

Posao je dobar iz samo jednog razloga - donosi novac, jer onih koji rade ono što ih veseli ima sve manje i manje ... e sad, osim novca, obično dobivate i višak kilograma, pa ako već ne možete pronaći preveliku radost u poslu, barem ostanite vitki ...

Tri glavna savjeta za mršavljenje na poslu

Dan bez e-maila - odaberite jedan dan u tjednu u kojem se s kolegama nećete dopisivati putem e-maila. Male obavijesti, pitanja i odgovore prenesite im osobno što će vas natjerati na dodatno hodanje.

Mala čaša - natjerajte se na hodanje. Koristite malu čašu kako biste se prisilili na ustajanje i nekoliko dodatnih koraka. Prošetajte se pritom do najudaljenijeg mjesta u uredu i kroz godinu ćete prikupiti sasvim respektabilnu dodatnu minutažu na nogama.

>> Što jesti na poslu a da nisu sendviči?>>

Prehrana - najveću uslugu učinit ćete si ako uopće ne kupujete kalorične namirnice i slatkiše. Pokušajte tjedan dana izdržati bez grickalica i fast fooda i shvatit ćete da vam zapravo ništa ne nedostaje. Barem tri dana u tjednu mislite unaprijed te si ručak ponesite od kuće. Također, izbjegavajte konzumaciju hrane za radnim stolom.

20.04.2016. 13:26:00
http://metro-portal.hr/3-najzdravije-navike-na-poslu/97672/