Metro-portal.hr

objavljeno 19.02.2020. 21:44:00
OPA :)

3 aduta muškog šarma

Puno puta tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim

Teško je odoljeti
Teško je odoljeti (Arhiva)

Muški šarm je gotovo pa nemoguće opisati riječima, no puno puta tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

O čemu se točno radi pitali smo žene i došli do zanimljivih odgovora.

Naočale - iako smo u djetinjstvu izbjegavali dječake koji su imali taj štreberski look danas su naočale jedan savršen modni detalj koji izaziva veliko zanimanje kod žena. Pomno odabrane naočale s dioptrijom daju dojam iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima može odoljeti rijetko koja žena.

Pokoja sijeda - anketa provedena na uzorku žena pokazala je kako više od dvije trećine žena doživljava prosijedu kosu kao vrlo seksi. Richard Gere je bio svojevremeni začetnik prosijedog looka koji i dan danas mami uzdahe žena. Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno pošišanog i prosijedog muškarca nego umjetni izgled koji se ne može ne primjetiti.

Trodnevna brada - mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg spola. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

19.02.2020. 21:44:00
http://metro-portal.hr/3-aduta-muskog-sarma/123879/