Metro-portal.hr

objavljeno 16.03.2017. 12:33:48
EUROSPORT

25. kolo Bundeslige pratite uživo na Eurosportu 2

Bayern ide prema novom naslovu. Ancelotti ih je doveo do pobjede u zadnje tri utakmice Bundeslige i impresivne pobjede u Lige prvaka protiv Arsenala

Vikend pun odličnih utakmica
Vikend pun odličnih utakmica (Eurosport)

Uzbudljivo je bilo u njemačkoj nogometnoj ligi prošlog vikenda. Robert Lewandowski postigao je 100. gol za Bayern u pobjedničkoj utakmici (3:0) protiv Eintracht Frankfurta. RB Leipzig je poražen na domaćem terenu i za Bayernom sad zaostaje 10 bodova. Jednaki broj utakmica je preostao do kraj sezone. Zahuktalo se i na donjem dijelu tablice. Wolfsburg je do pobjede stigao s novim trenerom Andreisom Jonkerom, Hamburg je također pobijedio, a Bremen igrao neodlučeno. Čak je i zadnje plasirani Darmstadt uspio pobijediti Meinz 2:1. Naš Andrej Kramarić postigao je pogodak koji je Hoffenheimu osigurao bod u gostima kod Freiburga.

Bayern ide prema novom naslovu. Ancelotti ih je doveo do pobjede u zadnje tri utakmice Bundeslige i impresivne pobjede u Lige prvaka protiv Arsenala. Sad ih čeka Borussia M'Gladbach, ali teško je za očekivati da protiv Bayerna mogu izvući i bod. Utakmica Borussia M'Gladbach - Bayern München na rasporedu je u nedjelju od 17:30, s prijenosom uživo na E2.

25. kolo Bundeslige započinje u petak, susretom Borussie Dortmund i Ingolstadta. Dortmud je prošlog vikenda izgubio 2:1 od Herthe i time narušio dobre rezultate koje su počeli nizati. Priliku da se približe Leipzigu imaju u petak kad dočekuju Ingolstadt. Iznenađenje bi bilo da gosti izvuku i bod u Dortmundu. Susret počinje u 20:30 uz prijenos uživo na Eurosportu 2.

Niko Kovač je s Eintrachtom zaredao 5 poraza i prijeti im gubitak 6. mjesta na tablici zajedno s nadama za mogućnost igranja u Europi iduće sezone. FC Köln, Freiburg im tapkaju za vratom, a blizu je i Borussia M'Gladbach. Frankfurtu trebaju bodovi, hoće li ih uspjeti osvojiti protiv Hamburga u subotu? Eintracht Frankfurt - Hamurger SV pratite uživo na Eurosportu 2 u 18:30.

Mainz i Schalke na tablici dijeli samo 1 bod (zauzimaju 12. i 11. mjesto), a njihov susret možete pratiti uživo na Eurosportu 2 u nedjelju u 15:30.

16.03.2017. 12:33:48
http://metro-portal.hr/25-kolo-bundeslige-pratite-uzivo-na-eurosportu-2/103714/