Metro-portal.hr

objavljeno 18.11.2017. 20:01:00
ZAPAMTITE!

20 stvari koje muškarci rade, a žene - obožavaju

neki od najvećih okidača ženskog uzbuđenja su zapravo su neki od vaših najnonšalantnijih, potpuno neseksualnih poteza

Žene pali kad frajeri kuhaju
Žene pali kad frajeri kuhaju (Arhiva)

Iako postoje mnogi vrlo očiti načini za uzbuđivanje dama, kao kada je počastite nekom vješto izvedenom predigrom, neki od najvećih okidača ženskog uzbuđenja su zapravo su neki od vaših najnonšalantnijih, potpuno neseksualnih poteza, kao što su kuhanje, zavrtanje rukava ili mijenjanje brzina. Tko bi rekao, zar ne?

U zaista podugačkoj raspravi na Redditu pod nazivom "Žene Reddita, što muškarce čini privlačnima, a oni to ne znaju", stotine žena otkrile su koji su to muški apsolutno neseksualni potezi koji ih totalno uzbuđuju.

Izdvojili smo 20 takvih sitnica koje i bez puno napora možete primijeniti u vlastitom životu i uzbuditi svoje dame do maksimuma.

1. "Ja je*eno volim gledati mog dečka dok kuha. Mogu stajati i gledati ga cijeli dan. Užurbano zuji po kuhinji, sjecka povrće, utrljava sol u meso i miješa stvari u loncu, posve samouvjeren i siguran u to što radi.

On misli da samo priprema večeru. Ono što ne zna je da dok je jelo spremno, nakon što sam ga promatrala tako vještog i nesvjesnog sebe i usredotočenog na pripremu hrane, da mu želim strgati odjeću i najprije se poigrati s njim na moj način, a tek onda uživati u večeri".
projectedwinner

Svih 20 stvari pročitajte na portalu Gentleman.hr

18.11.2017. 20:01:00
http://metro-portal.hr/20-stvari-koje-muskarci-rade-a-zene-obozavaju/108632/