Metro-portal.hr

objavljeno 04.06.2017. 13:31:00
SAVJETI

20 stvari koje mora znati svaki muškarac

Treba i tvrde i fine vještine, one koje će koristiti svaki dan, kao i one koje će držati u stražnjem džepu za rezervu

Moderni muškarac mora biti spoj staromodnog i novog
Moderni muškarac mora biti spoj staromodnog i novog (Arhiva)

Moderan muškarac ima puno širi popis vještina nego što je imao onaj pred stotinu ili tisuću godina - treba istovremeno biti diplomat i ratnik, intelektualac i drvosječa. Treba i tvrde i fine vještine, one koje će koristiti svaki dan, kao i one koje će držati u stražnjem džepu za rezervu.

Dobro i koje su to onda vještine? Sjetili smo ih se puno i nije nam bilo lako "skresati" popis, no donosimo njih dvadeset za koje smo procijenili da su najvažnije. Zapravo, one vještine za koje ne želimo da izumru.

1. Vješanje slike o zid
Iako ovo i nije neka znanost, poznavanje osnova o vješanju slika na zid - gdje ih i kako smjestiti, osigurat će neoštećene zidove kao i dodatan šarm interijera.

2. Čitanje knjige
Otvori knjigu. Pročitaj. Zatvori knjigu. Neš'ti vještine:-) No, nismo mislili na to. Čitajte sa srcem štivo koje vas oplemenjuje.

3. Pregovaranje
Pregovaranje je rijetko kome ugodno, no pravi muškarac će to obaviti samopouzdano, smireno i bez napada na drugu osobu.

4. Pričanje viceva
U vrijeme šeranja zabavnih sličica, pričanje viceva polako postaje umjetnost. Za koju apsolutno, nikako ne želimo da nestane, stoga vježbajte ovu vještinu svaki dan.

5. Roštiljanje

Ovo je jedna od naslijeđenih vještina onog primitivnog lovca. Otkrijte ponovo vatru i prehranite gladnu obitelj (a može i susjedstvo).

Svih dvadeset vještina pročitajte na portalu Gentleman.hr

04.06.2017. 13:31:00
http://metro-portal.hr/20-stvari-koje-mora-znati-svaki-muskarac/105348/