Metro-portal.hr

objavljeno 23.04.2012. 15:14:00
TRENING ZA PRAVU STVAR

18 tipova muškaraca koje morate probati prije nego se udate

Najnovija američka istraživanja pokazuju da prosječna moderna djevojka prođe kroz 18 veza, vezica i avantura prije negoli se odluči konačno skrasiti

Fotografija vijesti

Sviđalo se to nekomu ili ne, doba dogovorenih brakova i vječnih ljubavi na prvi pogled daleko je iza nas. Žene 21. stoljeća i dalje traže ljubav i „onog pravog", ali su svjesne činjenice da je pronalazak takvog muškarca danas teži nego ikad prije. Upravo zbog toga većina nas kroz život ima nekoliko veza s različitim tipovima frajera, kako bi do dolaska Gospodina Pravog točno znale što želimo i tražimo kod muškaraca.

Najnovija američka istraživanja pokazuju da prosječna moderna djevojka prođe kroz 18 veza, vezica i avantura prije negoli se odluči konačno skrasiti. Iako to nipošto ne znači da je nemoguće naći onog pravog puno ranije, 18 muškaraca ideala je brojka da isprobate sve moguće tipove i kombinacije frajera kako biste do dolaska onog koji vrijedi naučile što treba prigrliti, a što izbjegavati u širokom luku. Pa krenimo:

Glazbenik. Ne može zamisliti život bez glazbe i ona je utkana u svaki dio njegovog dana, ali i noći. Nažalost, prije ili poslije svaka će se djevojka koja je u vezi s glazbenikom naći u situaciji gdje će njen dragi odabrati glazbu umjesto nje. Ipak, glazbenici su redovito odlični ljubavnici, stoga to itekako nadoknade.

Planinar. Netaknuta priroda prepuna adrenalina i opasnosti njegovo je prirodno okruženje, stoga je djevojkama koje obožavaju asfalt i štikle ponekad teško s takvim pronaći harmoniju. Ipak, to ne znači da ne trebate pokušati.

Hippie. Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga strastvena ljubiteljica odjeće, obuće i zidova jarkih duginih boja i mirisa zapaljenog konopa koji vas prati gdje god idete, ovakav je frajer idealan za vas.

Skejter. Ovdje bismo mogli napisati i surfer ili snowboarder.. Bitno je samo da je takav muškarac ljubitelj bilo kakvog ekstremnog oblika sporta i da se ponosi svojim brojnim ožiljcima. Unatoč tomu što su izvana čvrsti poput stijene, duboko u sebi prave su maze.

Gejmer. Dijelite s njime financije, blagovaonicu i krevet. Zašto ne biste s njim dijelili i joystick?

Yuppie. Nikad ne recite nikad, čak i ukoliko iz dubine duše prezirete sve što ima veze s nemoralnim i prljavim kapitalizmom. Kapitalizam je nekako puno podnošljiviji kad ste s frajerom koji vam može priuštiti sve što želite.

Mršavi frajer. Neke žene naprosto vole biti s tipovima koji su mršaviji od njih samih. Pa tko voli, nek' izvoli.

Debeli frajer. Jedna od najvećih grešaka koju možete napraviti jest odbaciti frajera zbog njegove težine. Osim što je sasvim moguće da će zbog vas smršaviti i početi vježbati, sa velikim ćete se tipom uz vas uvijek osjećati sigurno (i mršavije!). Osim toga, javna je tajna da se oni najviše trude u spavaćoj sobi.

Šupak. Svaka žena mora barem jednom u životu iskusiti vezu s jednim šupkom. Pripazite samo da vam to ne postane navika.

Stariji muškarac. Pustimo kojekakve frojdovske analize i zle jezike, veza sa starijim muškarcem ima jako puno prednosti, koje svaka djevojka mora iskusiti.

Mlađi muškarac. Iako su mlađi muškarci obično „lovina" dobro situiranih gospođa u nekim godinama, tomu ne mora nužno biti tako. Ako ste u kasnim dvadesetima ili ranim tridesetima, dvije ili tri godine mlađi muškarac mogao bi vam biti najbolje što vam se ikada dogodilo.

Šmokljan. Smijte se njegovom golemom teoretskom znanju koliko god želite, ali budite spremni da vam potpuno pomuti razum jednom kad sve naučeno krene primjenjivati u praksi.

Zlatni mladić. Neka o vama misli i priča tko što želi, BMW vašeg dečka ionako ima vrlo dobru zvučnu izolaciju. Zašto i vi ne biste mali živjeli bez brige o računima za struju i o tome hoćete li ovaj mjesec moći platiti stanarinu?

Siromah. Život sa siromahom svakako je nešto manje financijski udoban nego s muškarcem iz prethodne točke, ali svakodnevna briga za kredite i krov nad glavom zasigurno će vas ojačati kao osobu.

Čudak. Iako ih je uglavnom teško zavoljeti na prvu, možda baš vi budete osoba s kojom će podijeliti sve ljepote imaginarnog svijeta u kojem živi.

Slabić. Nema veze što ćete vi morati ubijati pauke na zidu spavaće sobe ili braniti hranu od osa dok će se on skamenjen od straha skrivati ispod kreveta ili stola, vjerujemo da takav muškarac ima puno drugih kvaliteta koje ne zahtijevaju hrabrost. Ili se barem nadamo.

Macho. Bez obzira što je totalni klišej, macho frajer (pogotovo one balkanske podvrste) muškarac je ključan za vaš razvoj kao žene, majke i kraljice. Jednom kad uspješno naučite „hendlati" ovakvog frajera, ostatak svijeta je vaš.

23.04.2012. 15:14:00
http://metro-portal.hr/18-tipova-muskaraca-koje-morate-probati-prije-nego-se-udate/70323/