Metro-portal.hr

objavljeno 15.07.2019. 18:01:00
ZAPAMTITE!

10 stvari koje vam trebaju za put na more

Sitnicama, koje mogu olakšati vožnju, a koje se najčešće zaboravljaju pripadaju sunčane naočale, voda, odnosno piće i glazba

Što vam sve treba?
Što vam sve treba? (Arhiva)

Obzirom da se mnogobrojni još spremaju na godišnji odmor tijekom ljetnih mjeseci, na cestama u zemlji i inozemstvu, bit će stotine tisuća automobila. Putovanje se zbog toga može i odužiti, a nekoliko jednostavnih i korisnih stvari tu vožnju može učiniti ugodnijom, sigurnijom i bez stresa.

Sitnicama, koje mogu olakšati vožnju, a koje se najčešće zaboravljaju pripadaju sunčane naočale, voda, odnosno piće i glazba. Goodyear je pripremio popis deset stvari koje je na dugome putu poželjno imati autu da bi vožnja bila ugodnija.

1. Sunčane naočale: Vožnja s naočalama je udobnija i sigurnija ako se vozite prema osunčanim krajevima i zato je dobro da su uvijek nadohvat ruke.

2. Glazba: Ako putujete u inozemstvo, prijeći ćete barem jednu ili dvije državne granice. To također znači traženje radiopostaje s odgovarajućom glazbom i što manje pričanja što vrlo brzo može postati prava noćna mora. Da biste to izbjegli, unaprijed pripremite omiljenu muziku i uživajte u vožnji.

Svih 10 stvari pročitate na portalu Automania.hr

15.07.2019. 18:01:00
http://metro-portal.hr/10-stvari-koje-vam-trebaju-za-put-na-more/119568/