Metro-portal.hr

objavljeno 16.04.2010. 11:10:00
STUP SRAMA

10 najgorih slavnih preljubnika

Ima jako puno poznatih primjera u koje se pravi muškarci nikako ne bi smjeli ugledati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)

Činjenica je da i žene varaju, ali izgleda da to rade puno pametnije od svojih muških kolega. Bez previše napora moguće je nabrojati niz slavnih muškaraca koji su mjesecima varali svoje bolje polovice a kad se sve otkrilo u suzama su se ispričavali pred kamerama i objašnjavali kako se teško nose s ovisnosti o seksu.

1. Tiger Woods je suprugu Elin Nordegren varao s vjerojatno svim ženama koje je ikad susreo. Striptizete i prostitutke visoko su kotirale na njegovom popisu omiljenih žena za seks, ali se rado upuštao i u avanture sa susjedama i pritom bezobrazno tračao vlastiti ženu.

2. Jesse James redovito je izjavljivao da je Sandra Bullock najbolje što mu se u životu dogodilo te ju se s osmjehom pratio na premijere filmova i dodjele nagrada. Istovremeno je godinama vodio paralelan život s desetak lakih žena.

3. Charlie Sheen javno je priznao da obožava prostitutke. No, avanture izvan vlastite spavaće sobe nisu mu bile dovoljne pa je ženu odlučio kazniti i fizički. Na Božić je pretukao suprugu i majku svojih jednogodišnjih blizanaca Brooke Mueller.

4. Woody Allen je početkom 90-ih godina supruzi priznao da ima seksualne odnose s posvojenom kćerkom Soon-Yi koju je 1997. odveo pred oltar. On danas ima 74. godina, a ona 39.

5. Larry King je nedavno priopćio da je propao i njegov osmi brak jer je spavao sa suprugovom sestrom. Postavlja se pitanje tko će biti deveta supruga koja će povjerovati u vječnu ljubav s Larrjem.

6. Hugh Grant je svojedobno snimljen za vrijeme oralnog seksa s prostitutkom u automobilu. Tadašnja djevojka Liz Hurley ostavila ga je iste sekunde.

7. Jude Law nije pravi britanski gentleman. Zaručnicu Siennu Miller je 2005. prevario s dadiljom zajedničkog djeteta, no Sienna mu je u međuvremenu oprostila i par je obnovio vezu.

8. David Beckham je nakon transfera iz Manchestera u Real Madrid započeo tajni odnos sa stanovitom Rebeccom Loos. Ona i dalje pokušava na temelju afere izgraditi karijeru, a on se vratio Victoriji.

9. Mel Gibson je nakon 30 godina braka ostavio suprugu i sedmero djece kako bi se posvetio ljubavnici Oksani Grigorjevoj. Nova ljubav nije dugo trajala pa će tako Oksani platiti 450 milijuna dolara za bezbolan prekid.

10. Michael Douglas se među prvima odlučio na liječenje od ovisnosti od seksa. Davne 1992. otišao je na psihijatriju, ali time nije uspio spasiti brak s Diandrom Luker. U braku s Catherine Zeta-Jones zasada nema skandala.

16.04.2010. 11:10:00
http://metro-portal.hr/10-najgorih-slavnih-preljubnika/37980/