Metro-portal.hr

objavljeno 05.03.2015. 17:15:00
DAN ŽENA

10 ideja kako ćete obradovati žensko srce

Zaboravimo nakratko na cvijeće, najpopularniji poklon kojim muškarci iskazuju ozbiljnost i jačinu svojih osjećaja te pomislimo na nešto kreativnije, nešto što će draga osoba pamtiti do kraja života

Obradujte dragu za Dan žena
Obradujte dragu za Dan žena (Selectbox)

Predlažemo vam neke ideje kako da obradujete žensko srce u tolikoj mjeri da će se osjećati kao centar svijeta, kao da su sva ljubav i pažnja poklonjene baš njemu. Na muškarcima je da taj dan posvete svojoj boljoj polovici i da se sve „vrti" oko nje. Ako ste pak nježnijeg spola te želite na taj dan razveseliti sebe, najbolju prijateljicu, mamu ili sestru, budite svjesne, to je Vaš dan i dopušteno Vam je da si priuštite što Vam god srce zaželi.

Zaboravimo nakratko na cvijeće, najpopularniji poklon kojim muškarci iskazuju ozbiljnost i jačinu svojih osjećaja te pomislimo na nešto kreativnije, nešto što će draga osoba pamtiti do kraja života, zbog čega nećemo bankrotirati. Pomislimo na nešto u čemu možete oboje uživati, a opet Vaša će bolja polovica sama moći odabrati. Da, pomislimo na poklon kartice!

Iz dana u dan raste popularnost poklon karticama zato što zbog različitih cjenovnih kategorija i ponuda pružaju veću mogućnost izbora, a smanjuju stres i vrijeme potraćeno na odabir poklona. U Hrvatskoj možete uživati u poklon karicama SelectCard, koje su svrstane u više kategorija:

Svaka žena ima izražena osjetila za arome, mirise,parfeme. S obzirom na to, izrada vlastitog parfema prema vlastitim mirisnim percepcijama unutar radionice i kratka edukacija o mirisima svakoj će ženi ostaviti poseban otisak i lijepo sijećanje.

Bez obzira na godište, u ponudi su različite radionice, od tečaja jezika do tečaja egzotičnih plesova. Obradujte dragu tečajem klasičnog plesa u Plesnom klubu Elite ili sensualnog plesa u poznatom klubu Ana's Sensual klubu. Lišite se okova i probudite ženstvenost i senzualnost svoje drage.

Među ponudom možete pronaći i ekskluzivnu ponudu degustacije piva. Ugodna opuštena atmosfera uz pivo, dva piva za one opuštena duha, nikako ne može završiti lošije od odlično provedene večeri.

Program poklon kartica obuhvaća oko 70 ponuda među kojima ćete zasigurno naći savršenu za Vašu voljenu osobu.

S obzirom da ove godine Dan žena pada u nedjelju, darujte voljenu osobu nekim posebnim doživljajem koji će pamtiti za cijeli život.

Razveselite dragu osobu ekstravagantnom večerom gdje ćete ju obasipati svojom pažnjom, dodirima i pogledima te joj svojim društvom pružiti osjećaj posebnosti i veličanstvenosti:

Yacht club Opatija pravi je mali hram domaće istarsko-primorske kuhinje, smješten među barkama, s terasama uz samo more, natopljen mirisima borova.

Vikend opuštanje u jednom od obližnjih wellness centara, gdje možete uživati u blagodatima saune, tretmanima tijela i lica, masažama ili pak čaši šampanjca i pogledom na more i prirodu dok se brčkate u jacuzziju , samo su neke od ponuda wellness centra Radisson Blu u Splitu.

Ukoliko ste Vi i Vaša draga otvoreni za sve vrste opuštanja i masaže, prepustite se vještim rukama wellness centara iz naše ponude diljem Hrvatske:

Wellness i SPA centar Kantrida

Wellness centar Aquathermal

Ili pak egzotični Wellness Capuccina Spa

Svaka sportska duša prepoznat će koliko vrijedi sat kvalitetnog aerobika i yoge te uživati u upoznavanju vlastitog tijela. Svaka minuta tjelesne rekreacije pokreće cijeli organizam, vraća snagu, elan i koncentraciju. Svakodnevna vježba i rekreacija vraća osjećaj sreće, ispunjenja i zadovoljstva te pokreće naprijed. Postoji li ljepši poklon od toga?

Tako poseban dan, pogotovo jer je nedjelja, savršen je za odlazak u prirodu uz adrenalinsku zabavu tipa leta avionom. Zatvorite oči, zamislite se da ste na nebu, među oblacima, a ispod vas samo zelenilo šuma i polja. Ovakav doživljaj ostavlja lijepu uspomenu do kraja života. Ponuda je raspoloživa u Zagrebu te možete uživati u letu nad Zagrebačkim brežuljcima.

Vašoj dragoj treba odmor? A i vama bi dobro došao?Ako ste umorni od stresne svakodnevnice, gradske gužve i buke i potreban Vam je odmor uz more, šum valova, pogled u daljinu, miris soli u zraku. Uzmite slobodan vikend te se posvetite najdražoj sa svim svojim srcem i pažnjom te probudite strast. Predivan pogled na more sa Hotela Selce ostavit će vas bez daha.

Kontakt s konjima, njihova terapeutska djelotvornost te prema istraživanju želja 9 od 10 žena, jahanje kroz dolinu, čista priroda. Ovo će mjesto živjeti vaš duh i pokrenuti vaše tijelo. Dođite i provedite noć u indijanskim tipijima ili drvenim planinskim kućicama, jašite u nedirnutoj prirodi, pijte lokalni whiskey i pivo te okusite neobičnu organsku kuhinju od samoniklog bilja i divljači.

Posljednja je preporuka nešto sasvim posebno, muškim osobama nepoznato, svijet astrologije, svijet kojim žene vladaju od prvog dana. Pogled u budućnost, Osobno savjetovanje te čitanje osobnih astroloških karata je zasigurno iskustvo koje se ne zaboravlja.

Ideje spomenute u ovom članku možete pronaći na www.selectbox.hr. Gdje ćete zasigurno naći savršen dar za vašu dragu osobu. Poklon paketi SelectBox u petnaest različitih izdanja koji obuhvaćaju više od 900 doživljaja u poznatim sportskim, ugostiteljskim, kozmetičkim ili turističkim objektima. Tako možete pokloniti baš sve; od izrade vlastitog parfema, masaže i wellnessa, njege u spa centru, adrenalinskih doživljaja, romantičnog bijega iz grada ili pak romantičnu večeru uz svijeće. Provjerite ponudu i nađite nešto po svom ukusu.

05.03.2015. 17:15:00
http://metro-portal.hr/10-ideja-kako-cete-obradovati-zensko-srce/90419/