« Kultura
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
IZLOŽBE

Mladen Žunjić izlaže u Family mallu Zagreb

Žunjićevi radovi će se ciklički izmjenjivati, kontinuirano prisutni u stalnoj postavi trgovina Sleep&dreams

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

izložba

,

slikarstvo

,

Miroslav Pelikan

,

Mladen Žunjić

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor opsežnog i kompleksnog opusa, slikar Mladen Žunjić    postavio je atraktivnu izložbu svojih novih ulja i akrila u zagrebačkom centru,mjestu izvrsnog obiteljskog shoppinga u Family mall Zagreb, u Škorpikovoj ulici.

U sklopu ekskluzivne trgovine namještaja Sleep&dreams vlasnika i direktora gospodina Nenada Pejovskog , Žunjić izlaže odabrana djela iz nekoliko ključnih ciklusa svog apstraktnog opusa.

Riječ je o nizu velikih formata ulja i akrila.

Žunjićevi radovi će se ciklički izmjenjivati, kontinuirano prisutni u stalnoj postavi trgovina Sleep&dreams.

Ovaj način prezentacije Žunjićevih radova dobar je način približavanja umjetnosti, čovjeku današnjice, koji zbog ubrzanog načina života,jednostavno nema vremena za konzumaciju kulture.

Kombinirati kulturu, umjetnost, u ovom slučaju likovno djelo s posjetiteljem koji na početku ima sasvim druge namjere izvrsna je mogućnost suočavanja gledatelja s umjetničkim djelom. Značajan broj posjetitelja otvara daleko veće šanse za kontakt s umjetnošću nego li je to slučaj u uglavnom praznim galerijsko izložbenim prostorima.

Žunjićeve zanimljive slike prepune izazovnih motiva i eruptivnih kolora skladno su ukomponirane u izložbeno prodajni prostor, saživljene s modernim proizvodima.

Piše: Miroslav Pelikan
09.03.2023. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh